1.12.2010

ELF Cosmetics


ELF eli Eyes Lips Face (eyeslipsface.co.uk),  on sivusto johon olen viime kuukausien aikana ajautunut erittäin usein ja melkein yhtä  useasti on sieltä tarttunut joitain (lue monia) ihanuuksia ostoskorin ja postin kautta kotiin asti.

Tässä on ensimmäinen tilaukseni:

Studio Kabuki Face Brush ja Eye Shadow C brush, Blending Eye Brush, Studio  Concealer ja Eye Primer and Liner Sealer, Mineral Foundation ja luomivärit Sweet ja Socialite, kynsilakat Mint Cream ja Lilac ja Studio Shimmer palette

vielä paketeisssa

Nuo siveltimet ja kabuki ovat ihanimmat yllätykset tästä tilauksesta! Olin erityisen innokas kokeilemaan mineraalituotteita ja olenkin varsin tyytyväinen, vaikka pohjalla ei kovin peittävää tulosta saakkaan.

Mineraaliluomivärit- ja pohja.

Näissä kuvissa valoitus ei täysin onnistunut joten mineraalipohjan väri ei toistu täysin oikein.


Mineral Foundation

Tästä tuoteesta pidän tosi paljon eli kyseessä on luomivärinpohjustus ja nestemäinenrajaus samassa putkessa. Tai siis itseasiassa se on neste, jolla voi tehdä mistä tahansa luomiväristä vedenkestävän rajauksen!

Inci ja ohjeet
Jo monta kertaa käytetty rajaussivellin

Tällä tehty rajaus oikeasti kestää kauan silmissä! Ainut huono puoli on että, jos ei halua että nesteeseen sekoittuu luomiväriä, täytyy sivellin putsata hyvin ennen uudelleen kastamista.
 
Olen aivan ihastunut näihin tuotteisiin ja varsinkin niiden hintaan! Tämän tilauksen jälkeen on kotiini päätynyt vielä 3 pakettia tontuilta (elves). Ainakin kynsilakoista ja kynsinauhakynästä on tulossa lisää esittelyjä, mutta olisitteko kiinnostuneita myös muiden tuotteiden esittelystä täällä? Tuon mineral foundationin lisäksi olen nyt hankkinut myös mineral concealerin. Molemmat ovat sävyä light, mutta ne eivät ole samansävyisiä vaan foundation on keltaisempi.

Tässä vielä vähän kuvaa mitä kaikkea laatikoistani löytyy:

Näitä siis löytyy myös lisää. Kuvassa ei esim. näy kuin vain yksi sivellin. Tällä hetkellä himottaisi nuo Christmas kategorian tuotteet, joista monet ovat pois jääviä kausituotteita. Myös kivoja joululahjaehdokkaita sieltä löytyy pari ;P

Oletteko te jo tutustuneet kyseiseen merkkiin? Mitä mieltä olette? Kertokaa ihmeessä jos haluasitte kuulla jostain tuotteesta tarkempaa selostusta :)

15 kommenttia:

 1. Oma ensimmäinen Elf-pakettini on tällä hetkellä matkalla minulle. Siinä on suteja, mineraalimeikkivoide ja primer. Mielellään lukisin arvioita elfistä, koska kiinnostaisi tilailla sieltä muutakin.

  VastaaPoista
 2. I think I'm getting my 4 or 5th parcel - mainly Studio brushes. I also grabbed some mineral series brushes during their 55% off the entire store sale (US e.l.f.)
  Studio powder brush (excellent for mineral foundation) and stipple brush (blush or liquid foundation) are must haves.
  UK e.l.f. never offers such good deals... :S

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Itse tykkään tuosta primerista paljon ja vaikka se maksoikin enemmän kuin useimmat elfin tuotteet, niin se on silti halvempi kuin muiden merkkien vastaavat. No kyllä tänne sitten varmaan joitain arvioita ilmestyykin:)

  LiisK: Oh, I love elf brushes!
  Yeah, I'm so jealous for the USA girls to have such great discounts all the time, but I think elf uk has to keep the discounts at this rate, because they are buying their products from the US elf first, so they cost more for them too:(

  VastaaPoista
 4. Suosittelen lämpimästi ELFin Mineraali primeria!!! :) Monet jopa vertaavat urban decayn primer potioniin, kooste ei ole niin vahamainen niinkun tossa studio primerissa :)
  Itse ainaki oon rakastunu siihen ja se oikeasti toimii! Myös Elfin cream duot on erinomasia pohjia luomiväreille! ainakin itse olen näin sen kokenut :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Niin tuo studio primer on kyllä sellainen vahamainen ja ei mikään täydellinen todellakaan, mutta kyllä se minulla ainakin rasvaisuutta estää. On pitänytkin vaikka kuinka kauan tilata se mineraaliprimer. Cream duojakaan en ole kokeillut.
  Tuossa ylemmässä kommentissa kun kehuin primeria, tarkoitin tuota Mineral Infused Face Primeria. En tiedä miksi en kirjoittanut sitä selvemmin

  VastaaPoista
 6. Umm, imho the mineral eyeshadow primer smells bad, so bad that it even makes me gag. Good that the eyelids are not sensitive to smell...

  VastaaPoista
 7. LiisK: Oh? I really can't stand bad smelling make up, so mayby I have to reconsider ordering it. Strange because anything I have from elf doesn't smell bad at all.

  VastaaPoista
 8. Just don't smell it :), it works fine though. I avoid the smell by not breathing in while applying it. Most people do not mention smell in their reviews so maybe mine is from a weird batch?

  VastaaPoista
 9. LiisK: Yeah, that could be the case (hopefully). Well maby I'll read some reviews from it and put it in my basket next time I order. At least then I can do a review my self:P

  VastaaPoista
 10. very cute haul

  Marcy,
  smudgemyeyeliner.com

  VastaaPoista
 11. The polishes look so cute! Too bad elf isn't available here :(

  VastaaPoista
 12. Marcy: Thanks, I liked this haul very much:)
  Rhea: They are cute:) Oh, that sucks, but I think u can find some places online that sell their product...

  VastaaPoista
 13. Taggasin sut blogissani:
  http://mytraveldiary-karzu.blogspot.com/2010/12/lovely-blog-award.html

  VastaaPoista
 14. Ovatko nämä sellaisia, joiden ainesosien valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita?

  VastaaPoista
 15. KarzU: Voi kiitos:)

  Netikaupat: Kopion tämän suoraan heidän sivuiltaan:
  No... E.l.f. do not test any of its products on animals or ask anyone to do so on its behalf.

  All our formulations have been independently assessed and conform to European Cosmetic Regulations.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...