22.12.2010

Party With Jolly


Viimeisimmässä kotiutuneessa paketissani tuli jouluherkku China Glaze Party Hearty, jota oli tientenkin pakko päästä heti kokeilemaan. :P

Toinen lakka, jolla olen kovasti halunnut päästä lakkailemaan on Jolly Holly, joten yhdistin nämä kaksi ja erittäin hyvin ne keskenään toimivatkin:) Nyt kun minulla on taas näin lyhyet kynnetkin, niin tummat lakat ja varsinkin puolikuulakkaus, sopii minusta erityisen hyvin ja tykkäänkin näistä kynsistä todella paljon :) En nyt sitten ruvennut mitään kuvioita tähän enää sotkemaan, mutta nimettömiin laitoinkin piristykseksi enemmän Frostya näkyviin ja vain ranskalaisen kärjen Jolly Hollylla. Lakkasin kaikki vapaalla kädellä (olen laiska käyttään mitään teippejä ym.). Aika hyvin onnistui, vaikka CG:n sivellin ei ole mielestäni niin helppokäyttöinen, kuin OPI:n mielestäni.


Mielestäni on jotenkin hauskaa miten Party Heartysta näkyy vihreän päällä enimmäkseen nuo hopeiset hileet ja sitten taas valkoisen päällä vihreät :P Ne myös kimmeltävät ihanasti, joten täytyy sanoa, että erittäin hyvä hankinta tämä näin jouluksi oli :)

Tässä vielä käytetyt värilakat jouluvalaistuksessa:
China Glaze Frosty, Party Hearty ja Jolly Holly

 Ihanaa joulua teille rakkaat lukijat! <3


9 kommenttia:

 1. Noi ChG:n joululakat on alkanut himottamaan muakin. Onneksi joulu on kohta ohi, niin mun ei tarvitse ostaa niitä. :D

  Rauhallista joulua. :)

  VastaaPoista
 2. Mä haaveilin Party Heartystä joka lakan päällä joulukuun alkupuolella ja lakkailin sitä swatchauskiekkojeni päälle ihan innoissani. Tänä aamuna heräsin kun huomasin nukahtaneeni kesken kynsien lakkaamisen eilen illalla ja kynnet oli ihan rutussa ja tajusin että jee, tänään saan käyttää Party Heartyä! :D Tosin tällä hetkellä haluaisin tunkea kynsiini noin miljoonaa eri joululakkaa, no okei, neljää vaan, joten en oikein tiedä mitä mun joulukynsistäni tule :D

  VastaaPoista
 3. Sanna: Mua ne alko himottaa "onneks" jo vähän aikasemmin niin ehti kotiin jouluks:) Rauhallista joulua sinnekin:)

  S: Jej! Joskus jotain hyvää tulee kynsien ruttaantumisestakin:) Ei se varmaan haittaa jos joulukynsistä tulee vähän värikkäät:)

  VastaaPoista
 4. Värikästä ja rauhaisaa joulua myös sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Tosi nätin näköiset kynnet, oikein mukavaa joulua.

  VastaaPoista
 6. Panda ja I'm Lacking: Kiitos, kiitos :)

  VastaaPoista
 7. oi, onpa ihanan jouluiset kynnet ! :)

  VastaaPoista
 8. Tarzan: Kiitos:) Pidin näistä itsekin tosi paljon:)

  VastaaPoista
 9. That's wonderful!
  Congratulations!

  Kisses from Brazil

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...