22.12.2010

Christmas Chocolate


Tästä lakkauksesta tulee minulle kultaiseen paperiin käärityt ihanat suklaaherkut mieleen ja jouluhan "tarkoittaa" suklaata joten siitä otsikko ;D Harmi vain, että OPI:n ihana suklainen sävy ei toistu näissä kuvissa kunnolla :(


Punaiset rusetit ja sydämet ja punainen glitter kärjissä tuovat jouluisuutta näihin kynsiin :) Lakkauksessa käytin: OPI Teas-y Does It, China Glaze Jingle Bells ja Mrs. Claus- lakkoja, punaista ja kultaista nail art-lakkaa ja punaisia koriste sydämiä.


Ensin lakkasin Jingle Belsillä pohjan kultaiseksi. Sitten lakkasin vapaalla kädellä suklaanvärisen osion. OPI:n sivellin on muuten erityisen hyvä tähän hommaan. Rajasta olisi tullut siisti ilman punaista rajaustakin, mutta halusin enemmän jouluisen lakkauksen. Otin siis punaisen nail art-lakan ja rajasin ne vielä punaisiksi ja tein joihinkin kynsiin nuo rusetit. No itseassia ennen rusettien tekoa lisäsin Mrs. Clausi glitterlakkaa vähän kärkiin. Lopuksi laitoin vielä kultaiset pisteet rusettien keskelle ja sydänkoristeet kokeilin kiinnittää uudella kynsiliimalla, jos pysyisivät paremmin. Oli muuten vaikeampaa saada niitä kiinnittymään tasaisesti, eivätkä ne kaikissa kynsissä silti pysyneet sen kauempaa. Musta tuntuu, että tärkeintä noissa koristeissa on vain lisätä tarpeeksi päällyslakkaa suojaamaan. Niin ja lopuksi tietty pikakuivattajaa päälle siis :) Mitä pidätte?


Laitan vielä toisen jouluteemaisen lakkauksen tänne. Tällä kertaa vihreämpää :P Ovatko kaikki jo hiljentyneet joulun viettoon, vai onko muitakin myöhäisiä herääjiä niinkuin minä? :D

9 kommenttia:

 1. Oi, nämä ovat ihanat! Teitkö rusetit vapaalla kädellä? Mäkin voisin haluta. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kirjavat! Mii laiks :)
  Samaa hämästelin että vapaalla kädellä rusetit, mielettömän siistit :)

  VastaaPoista
 3. Ilmoittaudun listalle "myöhäiset herääjät"! Tuntuu, että suurin osa kanssablogaajista on ilmaissut joululomailevansa jo useampia päiviä sitten.

  Mrs. Claus näyttää muuten tosi kivalta tuossa. Jännä väriyhdistelmä - toimii kivasti, vaikken itse suuri ruskeiden lakkojen ystävä olekaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että on tullut näin paljon kommentteja kun pelkäsin että kaikki muut ovat jo vaipuneet joulumaahan!:)

  Salla: Kiitos. Joo vapaalla kädellä tein kaikki tässä:)

  -NN: Kiitos:) Pitäähän jouluna nyt värejä olla:)

  Lumi: Jippii löytyy muitakin! Oikeasti Teas-y Does It:ssa on myös punaista microglitteriä, mutta se ei harmi vaan jostain syystä näy näissä kuvissa. Luonnossa Mrs. Claus sopii siis vielä paremmin tuohon kärkiin:)

  Sonne ja Sylvia: Thanks! <3

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä jo ärsyttävän taitava näissä kynsien tekemisissä ;<. Jälleen kerran aaaivan ihanat :).

  VastaaPoista
 6. OMG!!!! I Looove your blog!!! :D :D <33

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...