25.1.2011

E.l.f. Shimmer Eyeliner Pencils and Black Diamond


Pidän E.l.f.:n Shimmer Eyeliner kynistä paljon. Omistankin nämä kolme sävyä:

Twinkle Teal, Plum Passion  ja Precious Pink

 Näiden kynien kanssa tulee tuollaiset kätevät korkit siinä mielessä, että ne toimivat samalla teroittimina. Eli kynä vain korkkiin ja kierrä, niin kynä on taas terävä. Toisaalta korkit eivät ole kovin käteviä koska ne eivät meinaa pysyä kiinni meikkilaukussa! Kyniä täytyy aina vähän "teroittaa" niin, että teroittimenterä niinkuin pitää korkin kiinni.

Tietenkin swatchasin kynät eri järjestyksessä
 ELF Precious Pink, Twinkle Teal ja Pum Passion ja Clinique Black Diamond


Koittaessani ensimmäisen kerran Twinkle Teal:ä  tuli heti mieleen, että tälläinen musta olisi varmaan samalainen kuin Cliniquen Black Diamond jota rakastan, niinpä ajattelin verrata sitä näihin. No tästä näkee, että ei niissä kyllä samanlainen lopputulos olekaan. Elfin kynät ovat paljon hohtavampia ja "märempiä". Se myössä niissä on erilaista, että niitä pitää kerrostaa eli ne eivät ole niin pigmettisiä, eivätkä pysy niin hyvin kuin esim. Cliniquen kynä.  Jos puuteroi tai laittaa vaikka vähän luomiväriä rajauksen päälle, saa sen pysymään paljon paremmin. Tällä tavalla minulla nämä ovat pysyneet hyvin ja ihania ovatkin:)


3 kommenttia:

 1. Onpasonpas kätevä korkki! Joskus oon katsellut kaupassa ja ajattelin et toimiiko oikeesti. Mulla teroitin on niin kamalannäköinen ja pyörii pussin pohjalla ja meikkipöydällä tuhrien kaikki paikat mustan kajalin silpulla. Tuo laitetaan ostoslistalle! :) Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit noi precious pink ja Clinique black!! Good choice :DD

  VastaaPoista
 3. RvaM.: Ne on kyllä toimii kyllä teroittimina erittäin hyvin:)

  KarzU: Kiitos, ihania ovat:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...