26.1.2011

Liukuvat rypäleet


Eli liukuvärjäys rypäleillä;P


Tätä lakkausta pidin yli viikon! Lisäsin pari kertaa päällyslakkaa ja peittelin vähän kärkien kulumista, mutta muuten lakkaus pysyi erittäin hyvin. Pidin näistä kynsistä erittäin paljon, enkä sen takia halunnut poistaa lakkoja. Vihreät värit ovat oikesti hieman kirkkaamman vihreitä, kuin kuvissa. Jostain syystä vihreät eivät halua toistua oikein kamerassani. Tai siis se ei halua toistaa niitä:P


Töpöttölin erivärisiä vihreitä lakkoja liukuen ja sitten päälle glitteristä Mistletoe Kisses-lakkaa. Tämän jälkeen lisäsin viinirypäletatuoinnit ja vielä niiden päälle vähän glitteriä. Sitten päällyslakka ja valmista.


Lakat käyttöjärjestyksessä:
Trind Nail Repair, Elf Mint Cream, BeYu 147, China Glaze Jolly Holly ja Mistletoe Kisses
 
Pohjana on siis pelkästään Trindin Nail Repairia, eli kynnen juuresta lakkaus on vähän läpikuultava, mutta mielestäni kiva tulos näin:)


11 kommenttia:

 1. Emmi: Kiitos, niin minustakin:)

  Markétka: Thanks:)

  VastaaPoista
 2. Ihana lakkaus, tosi nätti ja tuo kevään mieleen. Mainitsit rypäle"tatuoinnit", mitä ne ovat? Water decalseja? Kauniita - ja seuraava kysymys, että mistä niitä saa?

  VastaaPoista
 3. Nätit! Näyttää ihan kuin olisi geelikynnet, tuo kilto ja lakkaus tuo jotenkin mielleyhtymän :) ..vai onkos sulla, en muista.

  VastaaPoista
 4. Onpas kyllä todella kauniit kynnet. Hienosti onnistunut liukuvärjäys, tosi nätisti vaihtuu värit!

  VastaaPoista
 5. Helmisusi: Kiitos:) Joo, water decalseiksi niitä englanniksi kutsutaan. Tilasin Ebaystä aika kauan aikaa sitten pienen setin nimikkeellä flower water decals tai jotain sen tapaista ja sitten sieltä tuli enimmäkseen kukkia, yhdet sydäntatuoinnit ja nämä. Ihan kiva yllätys oli että ei tullut pelkästään kukkia:)

  RvaM: Kiitos:) Niin mullekin tuli mieleen että näähän on näyttää vähän geelikynsiltä, kun sain nuo valmiiksi, mutta ihan omat kynnet siis vaan ja paksulti päällyslakkaa:P

  VastaaPoista
 6. Sanna: Kiitos:)

  Papu: Kiitos:) Tällä kertaa päätin että nyt töpöttelen kunnolla enkä yritä luistaa, niinkuin joskus aiemmin:P Ja ei siinä nyt niin paljon kauemmin kestänyt ja tulos oli kyllä mielestäni "vaivan" arvoinen:)

  VastaaPoista
 7. Sooo pretty!! Ihanat vihreet *w*

  VastaaPoista
 8. KarzU: Kiitos, mä jotenkin tykkään vihreestä kynsissä:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...