25.3.2011

Ahoy! (ja hohhoi)


China Glaze Ahoy! on ihana kirkas ja aika tummanpinkki lakka kultaisella glass fleckillä ja fuksia shimmerillä. Leimasin (yritin) nopeasti nuo kukkakuviot Emotionilla. Minun oli tarkoitus lisätä vielä fimoja, joissa oli melkein samanlainen kukka, mutta en sitten viittinyt kun en jaksanut näitäkään korjata. Ahoy! On kuitenkin hieno ja kivan värinen lakka. Kamerani ei yllättäen taaskaan saanut tallennettua sitä kunnolla:( Kyllä näistäkin kuvista kuitenkin jotain näkee, jos klikkailee isommaksi, mutta esimerkiksi täällä on hienot swatchit.

China Glaze Ahoy!
Tuo "hohhoi" tuossa otsikossa tulee siis turhautumisesta kameraani ja tästä hiukan epäonnistuneesta lakkauksesta. Pidin näitä kuitenkin pari päivää, kun ei nuo leimaukset luonnossa niin paljoa erottuneet. Ei minulla olisi kyllä ollut aikaakaan tehdä uusia. 

Tähän samaan sykkyyn voisin vielä laittaa, kauan sitten kuvaamani kynnet, joiden kanssa kamerani myös petti minut:

Zoya Charla
Jostain syystä kamerallani on yleensäkin jotain vihreitä sävyjä vastaan ja nyt se ei vaan suostunut tallentamaan niitä ollenkaan. Charlassa on siis myös todella paljon ihanaa vaaleanvihreää shimmeriä. (please ostakaa joku mulle kunnon kamera!) ;P

Sorruin taas tilailemaan Elf:ltä aika paljon kaikenlaista jokin aika sitten ja nyt olen vähän jo päässsyt tutustumaan näihin uusiin tuttavuuksiin. Tulossa siis paketin esittelyä ja muita tuotteiden vertailuja. Tuossa paketissa oli muuten 2 uutta lakkaakin noista elfin uusimmista ja täytyy sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt:)


5 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan ihana tuo punainen China! uuu beibe <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo punainen lakka! Väri on todella syvä ja juuri sopivan fuksia.

  Zoya Charla näyttää kuvassa myös kivalta, mutta taitaa olla luonnossa vielä kivempi?

  Pokkarikamerat vääristelevät kyllä tosi helposti sävyjä. Yritin joskus kuvailla lakkausta jossa oli useampaa eri helmiäisen sävyä ja kamera muutti helmiäiset harmaiksi. :D

  VastaaPoista
 3. flye: Niin on:)

  Wheatear: Ahoy! on kyllä ihana:) On kyllä tosi ärsyttävää kun käy noin:( Ei pysty jakamaan ihanuuksia muiden kanssa...

  VastaaPoista
 4. Wooooow mitenihanasininen!!

  VastaaPoista
 5. KarzU: Niin se on, mutta oikeasti enemmän vihreä... Sellainen merenneitoväri:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...