11.3.2011

Söpöä sinistä cracklellä


Crackle-neitsyys on mennyttä! Tässäpä Dependin erikoisin Cracked Effect lakka: sininen 5002 shimmerillä! Ihana! Ei ehkä halkeile ihan niin hyvin kuin cremet sisarensa, mutta tarpeeksi kuitenkin. Pohjalla minulla on tässä Trindin Neil Repair ja Color Clubin How Sweet It Is!, joita molempia yksi kerros. Sitten Models Own Disco Mix:ä pari kerrosta ja Dependiä yksi halkeileva kerros tipissä. Päälle kiinnittelin söpöt fimorusetit.


Nää oli niiiiiiin kivat! Olin niin tyytyväinen, että käytin paljon aikaa kaikkein kivoimman yhdistelmän miettimiseen. Noita samoja rusetteja on muuten myös siinä fimopussissa, jonka voi voittaa arvonnassani:)

Tässä vähän lähempää kuvaa. Kannattaa klikata isommaksi, niin näätte tuon Dependin turkoosin shimmerin paremmin.

Minulle on tullut roimasti lukijoita lisää arvonnan jälkeen! Tervetuloa<3 Kiitos kaikille jotka ovat mainostaneet blogeissaan! En olisi uskonut että näin moni arvontaan ossallistuu. Itseasiassa vähän pelkäsin että tulisi vain joku 10 osallistumista, mutta hyvä näin!:)

14 kommenttia:

 1. En aluksi edes onnistunut näkemään tässä sitä cracklea, luulin että kynsillä on vaan glitteriä sinisen lakan päällä! :D
  Mutta sievät kynnet, nuo fimorusetit on ihanat!

  VastaaPoista
 2. Aa, niin joo voi olla et se näyttää näissä kuvissa siltä. Mä vaan nään sen heti ku tiedän miten tein noi:P

  VastaaPoista
 3. En voi sietää fimoja, joten mun suustani (tai sormiltani, ha-ha...) on isohko kehu kun sanon että nämä kynnet on musta nätit :D Luultavasti ensimmäiset tähän mennessä näkemäni kauniit fimokynnet :)

  VastaaPoista
 4. 35 kiloa kosmetiikkaa: Kiitos:)

  Papu: No kiitoksia paljon sitten:) Mutta miksi et voi sietää fimoja? Tai no ei kai tollasiin tykkäämis juttuihin aina oo mitään syytä:D

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit kynnet ja supersöpöt rusetit vielä kruunaa kokonaisuuden. :)

  VastaaPoista
 6. Cherry: Kiitos<3

  Ellie: Kiitos. Tykkään itsekin paljon noista ruseteista:)

  VastaaPoista
 7. Voi, niin suloiset taas kerran:) Ihanat värit!

  VastaaPoista
 8. Ihanat!! Olen jotain tuon tapaista yrittänyt itsekin tehdä (mutta ilman fimoja) ja en tidä miksen saa niistä noin sieviä... Ehkä vedän aina överit ton glitterin kanssa tai jotain.

  VastaaPoista
 9. Äh, unohdin käydä kommentoimassa uudestaan :D Niin siis mulla on jostain syystä semmoinen kauhea kammo kaikkia ulkonevia kynsikoristeita kohtaan.. pienet strassit on vielä ok, mutta kaikki paksummat jutut on musta nounou. Usein näkee sellaisia fimo-kynsiä joissa on kauhea kasa tavaraa siinä kynnellä, ja en vaan tykkää niistä :D

  VastaaPoista
 10. Mmeri: Kiitos:) Tykkään itsekin näistä väreistä tosi paljon.

  Lotta: Noh, yleensä se on niin, että on itse itsensä pahin kriitikko:)

  Papu: Oon näköjään mäkin unohtanut tulla tänne viimeisiin kommetteihin vastaamaan... Ahaa, niin kaikki ei tykkää ulkonevista koristeista. Mulla vähän riippuu millasia ne on. Mun mielestä noi fimot on just kivoja, ku niit saa taivuteltua kynnen kaarevuuden mukaan, niin ei "törrötä" niin pahasti:)

  VastaaPoista
 11. Oikun ihanat :D Söpöt noi rusetit, ja toi glitteri antaa mahtavan loppu silauksen! Oli ihana kuulla että oon yksi ylivoimaisimmista kommentteja kirjoittelevista lukijoista :D (toikuulostaaoudolta...??)

  VastaaPoista
 12. KarzU: Kiitos, rusetit on aina söpöjä:) ...Haha:D No vähän hassulta, mutta totta se on:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...