29.3.2011

Uusia Elfejä


Tässä on viimeisin haalintani tältä edulliseslta kosmetiikkamerkiltä. Kaikkea en ole vielä koittanut, mutta kokonaisuudessaan olen tyytyväinen. Kaikista kivoimpia ovat mielestäni nuo 2 ylintä sivellintä. Niiden ja tuon sävytetyn voiteen takia tämä tilaus itseasiassa tulikin tehtyä. Eli kuvassa vasemmalta oikealle: Cream Eyeliner Purple, Lip Lock Pencil, Mineral Eyeshadow Primer, Tone Correcting Concealer Ivory,  Nail Polish Copper ja Dark Glitter Purple ja Tinted Moisuriser SPF 20 Porcelain. 

Elf Stipple Brush

Tästä tuli uusi aurinkopuuteri-ja poskipunasiveltimeni. Kivan pehmoinen löysä sivellin, joka on sopivan paksu poskille. Tällä pystyy helposti annostelemaan vain vähän punaa kerrallaan poskille, niin ei tule ylilyöntejä.


 Elf Powder Brush

Tämä on NIIN pehmeä! Tällä on tosi ihana levittää kasvoille puuteria. Sivellin on siis tiivis, ihan pyöreä ja tasainen päästä. En ole montaa kertaa tätä vielä koittanut, koska käytän yleensä mineraalimeikkipohjaa.  Vaikuttaa ihan kiitettävästi keräävän tuotetta, mutta levityksestä en osaa nyt paljoa muuta sanoa kuin että tuntuu kivalta. Molemmissa näissä on hyvä, tukeva varsi.

Elf Angled Contour Brush

Tämä on vähän niin kuin pienempi versio Powder Brushista pienellä kulmalla. Eli tiivis, erittäin pehmoinen ja tasainen levityspinta. En vain oikein tiedä mihin tätä käyttäisin. Elfin sivuilla tätä mainostetaan näin: The unique angle and width of this brush creates mistake-proof eye color contouring so you can apply colour with accuracy and comfort. Mielestäni tämä on aivan liian iso mihinkään tarkaan silmämeikkityöskentelyyn tai sitten en vain osaa... Ehkä kulmaluun korostukseen voisi sopia?


 
Elf Copper ja Dark Glitter Purple
   

Tällä kertaa kynsilakat eivät tulleet yksittäispakattuina pahvipakkauksiin, vaan ne oli sinetöity muovilla. En taaskaan onnistunut kuvamaan lakkoja kunnolla. Purple-lakka näytti kaikissa swatch-kuvissa vain siniseltä, eikä glitter näkynyt paljoa. Laitan nyt kuitenkin sen pullosta lähempää kuvaa tähän. Copperissa on ihanaa moniväristä shimmeriä ja DGP oli jotenkin kivan erikoinen tumma, sinisenvioletti lakka turkoosine glitterineen ja fuksiahippuineen. Copperista jäi kyllä helposti vähän siveltimenvedon juomuja näkyviin. Muista Elfin lakoista tekemäni postaus täällä.
Muista tuotteista ajattelin kertoa myöhemmin lisää. Ainakin olen jo tekemässä jonkinlaista arvostelua kaikista Elfin siveltimistäni ja Brush Cleaneristä. Olisiko teillä jokin tuote mistä haluasitte että kerron enemmän kokemuksia? Oletteko muuten jo liittyneet Elf UK:n Facebook-sivustoon? Sieltä saa aina ajoittain alennuskoodeja:)

3 kommenttia:

 1. Oih, kerro onko tuo tinted moisturiser mistään kotoisin?! Vähän kiinnostaisi lähteä kokeilemaan, kun sellainen halpisversio on ollut jokusen aikaa satunnaisessa käytössä jo. Kesäksi lähinnä ajattelin, kun silloin on kamala pitää kunnon meikkipohjaa :P

  Ja onko nuo lakat miten peittäviä? Ainakin tuon kuparisen meinasin tilata sitten, kun seuraava ilmainen postitus on tarjolla, tuosta glitteristä en ihan tiedä.. tosi huonosti on swatcheja löytynyt, ja toisaalta multa löytyy tuon sävyt violetteja jo pari kappaletta..

  VastaaPoista
 2. Itse en ole Elfiltä vielä mitään tilannut, mutta kaverini (ja toinen blogimme kirjoittaja) on niitä ostellut :) Hinnat ainakin näyttävän kivoilta ja nuo lakat todella herkullisilta. Pitäisi kai itsekin joskus tilata sieltä jotain kivaa.

  VastaaPoista
 3. Lumi: Kokeilin moisturiseria eilen ensimmäistä kertaa ja ihan kivalta tuntui iholla, eli ei siis tuntunut:P Kevyt, ei paljoa väriä, mutta en eilen oikein peittävyyteen kiinnittänyt paljoa huomiota, kun laitoin meikkipuuterin vain suoraan päälle. Sen huomasin että iho kiilteli vähän enemmän kuin yleensä ja illalla pestessä tuntui myös rasvaisemmalta. Tänään aamulla oli nenääni ilmestynyt pieni näppylä, mutta se nyt ei välttämättä johtunut tuotteesta. Voisin kokeilla käyttää tuota joitain päiviä ja kertoa sitten tarkemmin kokemuksia, vaikka postauksen muodossa:)

  Tuota Coper lakkaa laitoin muistaakseni 2kerrosta tuohon swatchiin eli ihan peittävä ja muutenkin tuntui kuivuvan nopeammin kuin nuo edelliset Elfin lakkani.

  Karoliina: Kannattaa jotain sieltä kokeilla, kun ei nuo hinnatkaan tosissaan vie vararikkoon:) Ehdottamasti paras ostokseni tuolta on edelleenkin Studio-linjan Kabuki:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...