7.7.2011

Ruusuilla tanssimista


Sain jonkin aikaa sitten Viva la Nails:n toisen bloggaajien testipaketin, joka sisälsi koko kynnen kynsitatuointeja (water decals):


Valitsin punaiset ruusut ensimmäisenä testaukseeni:Jokaisessa pakkauksessa on vain tasan 10kpl tatuointeja. Mittasin niiden leveydet 0.9cm, 1.2cm ja 1.6cm. Eli nimettömälle, keski- ja etusormelle on samankokoiset tatuoinnit. Tosi näitä pystyy ja täytyy vähän venyttää kiinitysvaiheessa kynnelle.


Ensiksi siis leikataan jokainen tatuointi erikseen. Sitten uitetaan tatuointia vedessä 10-15s. Itse kastelin vielä kiinnitettävän kynnenkin, niin olisi enemmän aikaa asetella kuviota. No sitten tuli se ongelma vastaan, että kynnet ovat kaarevia ja tatuointi meni ryppyyn. Huomasin että märkänä se oli sen verran joustava, että sitä pystyi venyttämään vähän, jolloin rypyt suoristuivat. Asetin siis kuvioin ensin kynnen tyveen, pidin siitä kiinni ja tavallaan venytin kynnen yli. Toivottavasti tästä selityksestä tajuaa jotain. Olisi pitänyt ottaa kuvia mutta ei ollut auttavaa kättä paikalla.


Tälläiset  niistä sitten tuli. Sitten kun tajusin kiinnitystavan, niin oli tämä sen verran helppoa, että näihin voisi kyllä jäädä vähän koukkuun. Niin helposti saa niin kauniit kynnet! Tosin joissain noista tatuoinneista jäi suurin osa kuviosta niin tatuoinnin kärkeen, että pitää olla kyllä tosi pitkät kynnet jos haluaisi sen kokonaan näkyvän:( Niin ja nämä kestivät n.3 päivää kynsilläni ja en ollut töissä. Mitä pidätte? Olette koittaneet kokokynnen tatuointeja? Tykkäättekö?

9 kommenttia:

 1. Tosi kauniit ruusukynnet!Noita kynsitatskojahan pitää hommata itsellekin...

  VastaaPoista
 2. Aivan uskomattoman upeat kynnet! Ja sopivat niin hyvin tähän kauniiseen kesäpäivään.

  Etkös asunutkin Helsingissä, joten oletkos käynyt Töölönlahdella Talvipuutarhassa? Siellä kukkivat parhaillaan sadat ruusut aivan upeasti, joten mun mielestä sun kannattaisi ehdottomasti mennä sinne noiden ruusukynsien kanssa näyttäytymään. :)

  VastaaPoista
 3. En ole ite uskaltautunut kokeilemaan noita, kun oon ajatellut että en ikinä onnustuis samaan niitä kiinni oikeeseen käteen. Mutta nyt nämä nähtyäni on kyllä itsekkin joskus pakko päästä kokeilemaan. Nää on aivan ihanat! :)

  VastaaPoista
 4. Hei sä sait noi tosi hyvin! Mulla ne ei vaan tarttuneet, en ymmärrä? Laitoitko aluslakkaa tms? Se liimautuminen ei vaan toiminut, voisin uudelleen vielä kokeilla.

  VastaaPoista
 5. Ano: Kiitos:) Nää on kyl aika koukuttavii:P

  Pumpulipupu: En oo kyllä käyny! Kiitos vinkistä.

  Petra: Kannattaa kokeilla, koska ei se sitten loppujen lopuksi niin vaikeaa ollutkaan:) Näpertämistä kyllä.

  Heidi: Siis laitoin kyllä aluslakkaa, mutta se oli jo kuivunut. Mulla nää kyllä tarttui sitten kuivuttuaan ihan itsestään.

  VastaaPoista
 6. Voi kun on kauniit! Oletko sä koittanut niitä tarroja, onko vaikeemmat asentaa kun nämä?

  VastaaPoista
 7. Kiitos:) En ole koittanut ihan tarrapinnalla kiinnittyviä kokokynnen tarroja, mutta luulisin että ainakin minulla jäisi jonkun verran ryppyjä kynsien kaarevuuden takia

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...