2.7.2011

Fruity Cocktail


Hedelmät, pirteät värit ja raikkaat drinkit kuuluvat kesään, joten laitoin ne kaikki samoihin kynsiin. No drinkkejä näistä ei välttämättä tule heti mieleen, mutta minulle tuli. Mielestäni nuo Starry Temptressin kimalteet tuovat mieleen jonkun kuohuvan juoman, esim. joku hedelmäinen Sangriakannu?:)


Pohjalakkana vihertävän keltainen China Glace Electric Pineapple, jonka päälle toisiin kynsiin vihreä ja toisiin oranssi liukuvärjäys. Molempien liukvärjäyksien pohjalle töpöttelin valkoista Wild and Crazy Montanaa, jotta läpikuultavat neonlakat näkyisivät. Vihreässä versiossa neonlakka Color Club The Lime Starts Here ja creme China Glaze Starboard. Oranssissa taas Color Club I Always Get My Man-darin ja China Glaze Peachy Keen. Näiden päälle sitten kerros kimaltelevaa Color Club Starry Temptressiä.


Sen jälkeen fimojen asettelu ja painelu kynnelle. Käytin kiinitykseen Mavalan Colorfix päällyslakkaa. Lisäsin vielä sinne tänne pari  vaaleanvihreää ja -oranssia helmenpuolikasta. Fimojen leikkaaminen tarpeeksi ohuiksi, mutta kokonaisiksi siivuiksi on muuten kyllä hermoja raastavaa puuhaa :D


Päätin tällä kertaa kuvata ihan kaikki käyttämäni tuotteet tähän. Ihan vain siksi että niitä tuli niin älyttömän paljon, vaikka ei kynsiä katsoa ehkä siltä näyttänytkään. Aloitetaan tuosta Electric Pineapplesta vasemmasta yläkulmasta kellon suuntaan selostus eli: China Glace Electric Pineapple, China Glaze Starboard, Wild and Crazy Montana, China Glaze Peachy Keen, Trind Nail Repair, Color Club The Lime Starts Here, Color Club Starry Temptress, Be Natural Seal n Set, Color Club I Always Get My Man-darin ja Mavala Colorfix päällyslakka. Keskellä helmenpuolikashyrrä ja purkki valmiiksi leikattuja fimoja.

14 kommenttia:

 1. Ihan tajuttoman monta lakkaa noihin kynsiin sait laittaa! Mut hianot on ja kesäiset :)

  VastaaPoista
 2. ooh, aivan ihanat! niin kesäiset. :)

  VastaaPoista
 3. noi on ihan syötävät(: niin kesäiset ja suloiset!

  VastaaPoista
 4. Ihanat ja kesäiset kynnet. Tosi kivat sävyt. En tiedä johtuuko vain lauantai-illasta, mutta mulle kyllä tuli kesädrinksut mieleen noista! :)

  VastaaPoista
 5. ^Kiitos kehuista kaikki!<3

  Wheater: Hehe, lauantai-ilta on kyllä petollinen:P

  VastaaPoista
 6. Noi on niin hienot ja syötävät! sait niitä varmaan aika kauan kyllä tehdä :D

  -systerfan-

  VastaaPoista
 7. tosi hienoja! miten teet liukuvärjäyksen? ja saatko tollaset koristeet pysymään pelkällä kynslakalla? mulla ei meinaa pysyä edes tarrat saati sitten mitkää koriste timantit, joku pikaliima vissii pitää ostaa..? ja jos yritän jotain kuvia tai viivoja maalailla, niin se lakka kerkee menee niin klönttiseks, et viimisistä viivoista ei tule mitään, vaan sellasia paksuja kasoja jotka eivät kuivu ikinä..:( neuvotko tietämätöntä?:)

  VastaaPoista
 8. Ano: Teen liukuvärjäykset yleensä töpöttelemällä lakkaa meikkisienellä vähitellen kynnelle.

  Kyllä, nuo koristeet on kiinnitetty pelkällä päällyslakalla. Eli lakkaa tarttumapinnaksi ja sitten paljon hyvää päällyslakkaa tai pikakuivattavaa päälle, niin ei jää mitään "teräviä" reunoja mistä koriste tarttuisi johonkin ja irtoaisi.

  Kuvioita maalatessa täytyy valitettavasti ottaa aina uutta lakkaa siveltimeen, koska sillä kuivuneella lakalla tosiaankin tulee möykkyjä. Myös akryyliväreillä voi maalata kuvioita. Ne ovat halvempiakin kuin kynsilakat ja niitä voi ohentaa vedellä eli kuivumista voi vähän hidastaa. Tai sitten voit ostaa nail art lakkoja, jotka ovat usein pienemmissä pulloissa ja niissä on valmiiksi ohut sivellin.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...