26.6.2011

Sunnuntain viettoa Cafe Regatassa

Cafe Regatta, Merikannontie 10 Helsinki

Tänään kävin ensimmäistä kertaa Cafe Regatassa ja ihastuin ikihyviksi, joten päätin jakaa tämän ihanan paikan myös teidän kanssa. Täydellinen kesäkahvila, jonka terassilla voi myös grillata eväinä tuomiaan makkaroita ja ilmeisesti niitä voi myös ostaa grillattavaksi kahvilasta. Regatta sijaitsee aivan rannan reunassa ja on ihana katsella vettä ja aurinkoa siemailessa hyvää kahvia ja tuoretta pullaa.Kahvilan sisustus on myös aivan hurmaava. Joka puolella on erilaisia hauskoja kylttejä. Myös kahvilan aitaan kiinnitettyyn veneeseen on maalattu auttava teksti: Tämä on vene. Pihalla on erilaisia tuoleja. Voit esimerkiksi juoda kahvisi perinteisestä pihakeinutuolista (en ole varma mikä sen oikea nimi on). Paikka on ilmeisesti turistien suosiossa ja tämä onkin sellainen paikka, jonne itsekin voisin tuoda Suomessa vierailevan kaverini.


Kahvilan sisätiloissa riittää katseltavaa ja ihailtavaa. Pieniä kivoja yksityiskohtia on paljon.


Tää nalle on ihana!
Hinnatkin ovat kohdallaan. Kahvi maksoi muistaakseni 2€, korvapuusti 1,60€, santsikupista maksetaan sinulle 5snt (!!) ja  vettä sai itse noutaa mukeihin. Erilaisia muitakin leivonnaisia löytyy ja jätskejä:) Grillauspisteessä on ketsuppia, sinappia ja tarvittavat välineet grillaukseen.Meillä oli grillatavana nakkeja ja herkkusieniä. Oli hyvää:)
Kun tulimme paikalle oli hiillos jo melkein sammunut ja vähän huolestuimme koska emme omista minkään näköisiä tulentekotaitoja taikka välineitä. Onneksi ihmiset olivat niin mukavia, että yksi kiltti mies laittoi nuotion meille pystyyn:)

Kuvassa nakkisetä, heh heh:PPois lähtiessämme huomasimme, että kahvilan vieressä oli kanootteja vuokrattavana. En sitten tiedä miten niitä voisi vuokrata. Täytynee kysellä ensi kerralla. 

Onko tämä kahvila teille jo tuttu? Jos ei, aiotteko käydä joskus? Mitä kivoja kesäpaikkoja te tiedätte?

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa aivan ihanalta paikalta! (tekstistäsi tosin jäi uupumaan paikka, siis kaupunki, kokonaan, linkistähän se sitten selvisi) Hieman liian kaukana vain, ihana olisi käydä :DD

    VastaaPoista
  2. Maryah: Aah, niin tosiaan näyttää jääneen pois tässä "editoidessa". Kiitos huomautuksesta lisäänkin sen tuohon osoitteen perään vaikka. No mutta jos olet joskus Helsingissä käymässä niin voit piipahtaa:)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...