23.6.2011

Cute Senorita


Nämä kynnet olivat yhdistelmä lempiasioitani, eli söpöyttä ja liilaa. Pidin näistä niin paljon, että pidin tätä lakkausta yli viikon ja se muuten kanssa kesti niin kauan hyvänä! Kärjistä oli ihan vähän lakka kulunut pois, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Vasta kun kävin uimassa ja saunomassa kaverillani (jolla on taloyhtiön kellarissa oma uima-allas saunojen yhteydessä!!) niin oikeasta kädestäni lähti isoja paloja lakkaa.


Lakkana siis kaksi kerrosta ihanaa China Glaze Senorita Bonitaa. Koristeina Dashica Beauty Shopista tilaamiani kynsitatuointeja ja pari sydänkynsitarraa omasta takaa. Tatuoinnit tuottivat kyllä vähän pettymyksen, koska niistä eivät näkyneet hempeät "väripilvet" kuvioiden ympärillä tummaa taustaa vasten. Alemmasta kuvasta näätte millaiselta tarrat näyttävät arkilla. Huomasin tämän ensimmäisen tatuoinnin laiton yhteydessä, mutta se oli jo jämähtänyt kynteen ja ajattelin, että on ne näinkin kivoja, joten laitoin kuitenkin loputkin. Ensi kerralla laitan sitten näitä sitten jonkun vaalean lakan päälle.


Senorita Bonita on kyllä niin must kesälakka ja muutenkin jokaisen liilan rakastajan unelma. Siinä on ihanaa pinkkiä shimmeriä ja se saa kynnet näyttämään erityisen hienoilta, huolitelluilta ja näyttäviltä. Pidin tätä itseasiassa ensin päivän yksinään ja sain paljon kehuja pelkästä lakasta! Erittäin harvinaista. :)

Kynsitarroja ja tatuointeja ja China Glaze Senorita Bonita

Anteeksi muuten hiljaisuuteni blogin puolella tässä lähiaikoina. Ennen tuota edellistä postausta on ollut niin paljon kaikkea. Kesäjuttuja tietty ja olen myös saanut paljon uusia työtehtäviä ja työaikani ovat vähän muuttuneet. Olen myös koukuttunut pariin hyvään sarjaan tässä lähiaikoina, joiden katselussa onkin  sitten huomaamattani vierähtänyt paljon aikaa. Voisinkin vähän tässä mainostaa joitain niistä:

George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu fantasiakirjoihin perustuva Game of Thrones sarja on aivan mahtava! Tähän on kulutettu rahaa ja aikaa. Efektit ovat viimeisen päälle ja juoni koukuttava. Tämä kannattaa ehdottamasti katsoa HD:nä. Kuvassa oleva Daenerys Targaryen on lempi hahmoni tässä sarjassa. Tämä sarja on saanut mm. IMDb:llä huimat 9.5/10 pistettä arvosteluissa. Tässä HBO:n kotisivu. Sarjaa voi Suomessa katsoa tietääkseni ainakin Canal+:lta

Sitten kevyempänä katsottavana minulla on ollut Korealainen draamasarja Lie To Me. Sarja on hupaisen hauska kertomus nuoren naisen suhdekommelluksista ja siitä kuinka pitkälle ihmiset ovatkaan valmiita menemään pitääkseen statuksensa muiden silmissä korkealla:) Torrentit tästä sarjasta löydät täältä ja subit täältä.

Siinä nyt pari. Miten te olette kuluttaneet sateiset kesäillat? Mitä sarjoja suosittelisitte? Niin ja huomennahan on jo juhannusaatto. Hauskaa juhannusta!! :)

6 kommenttia:

 1. Suosittelisin City Hunteria (korealainen draama)
  Itse sain katottua Lie to Me:ta sinne kahdeksanteen jaksoon kunnes jätin kesken, Kang Ji Hwan (se miespäähenkilö) menee tossa sarjassa musta hukkaan...

  Kiitti tosta Tulen ja jään laulun vinkistä, en tiennytkään että siitä on olemassa tvsarja...

  No niin, nyt tuli paljon kommenttia kaikesta paitsi kynsistä :D

  VastaaPoista
 2. Meimi: Kiitos City Hunter vinkistä! Katsoin juuri ekan jakson:) ...Niin no munkin mielestä Kang Ji Hwan hahmo ei ole sarjan onnistuneimpia, mutta tykkään silti!:)

  VastaaPoista
 3. Awww, mitä kynsitatskoja! Oon ihan hulluna tollaseen söpöilyyn. Jos mulla ois moisia, en varmaan raaskis käyttää :D Pitäis ostaa muutama arkki kerralla sit.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...