21.6.2011

Kaverille Space Cadet-kynnet


Lakkasin kaverini kynnet tässä viikonloppuna. Se oli kyllä niin sellainen "nyt ei meinaa mikään onnistua"- päivä. Anteeksi kuvien huonohko laatu. Kaverillani oli siinä vaiheessa jo vähän kiire ja valaistus ei ollut ollut niin hyvä. Minun kameralleni kun kelpaa vain paras mahdollinen:P


Hän siis valitsi lakaksi Orlyn Space Cadetin, Cosmic Fx kokoelman kohutun lakan viime vuodelta. Täällä lisää kuvia. Hän oli myös näyttänyt minulle blogistani mistä lakkauksista piti ja sanoi että jättää lopun suunnittelun minulle. Apua! Mitä mä teen?! Täydellinen inspiraatio blokki... Ei ollut kauheasti aikaa ja oli jotenkin tosi vaikea kuvitella miltä ajattelemani koristelut oikeasti sitten näyttäisivät hänen kynsissään. Space cadet ei myöskään sovi minusta liukuvärjäykseen kovin hyvin vihreän pohjansa vuoksi, paitsi tietysti jos haluaa että vihreä tulee esiin. Alun perin olin ajatellut että liukuvärjäys olisi ihan kiva. No ei vihreää tällä kertaa. Entäs sitten puolikuu-lakkaus? Hmm, minkä väriseksi sitten jättäisin sen "kuun" ja konadit vielä päälle? Äh, koko kynnelle lakka ja perus kukat ainakin sopii.


No sitten piti valita mitä kukkia sitten laitettaisiin ja miten. Ensimmäinen valinta ei osunut ihan nappiin ja piti sitten poistaa lakat yhdestä kynnestä. Sitä saikin sitten odotella, että sen lakka taas kuivui, jotta saisi viimeiseenkin kynteen leimattua kuvioit. Muutenkin tuntui, että oli tosi vaikea saada kuvioita kohdistettua toisen kynnelle ja sitten vielä ne eivät aina suostuneet siirtymään kokonaisina stamperiin ja päällyslakkakin halusi tietysti vähän levittää yhtä kuviota, kärsimätön kun olin:S Aargh! No onneksi loppujen lopuksi kokonaisuudesta tuli kiva ja kaverini ilmeisesti piti näistä:) Lisäsin vielä minihelmet isoimpien kukkien keskelle ja peukalon nurkkaan. Mitä mieltä te olette? :)

4 kommenttia:

 1. Tosihienot kynnet! :O
  Tiedän kokemuksesta, että jotkut päivät ovat sellasia ettei mikään tahdo onnistua.. :/ Ja juuri silloin haluaa alkaa tekemään kynsiä, vaikka olis parempi olla tekemättä... :D

  VastaaPoista
 2. Nails1820: Kiitos:) Niin pitäisi ryhtyä lakkaushommiin vain oikeina hetkinä:P

  VastaaPoista
 3. Ovat onnistuneet mun mielestä oikeinkin hyvin ja ei tosiaankaan huomaa että olis sulla ollu "huonopäivä" ellet olis itse siitä maininnut. Musta tuntuu että itselläni on melkein aina huonopäivä noiden leimausten kanssa... ei vaan meinaa onnistua. Ihanat lisät muuten noi helmet noissa kukissa, taidampa itsekkin kokeilla samaista ideaa :)

  VastaaPoista
 4. Mirja: Kiitos, niin onneksi ne kuitenkin loppujen lopuksi onnistuivat:) Leimausten kanssa saa kyllä aina tapella. :P

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...