22.11.2010

Orly Space Cadet

Tässä tämä odotettu ihanuus sitten on:
Orly Space Cadet, 2 kerrosta

Kuvat eivät yllättäen taaskaan tee oikeutta tälle erittäin monipuoliselle, suuren suosion saavuttaneelle lakalle. Kuvissa valaistus on heikohko luonnonvalo.

En oikeasti osaa kunnolla kuvailla  tätä erikoisen ihanaa lakka, mutta siinä on vihreällä pohjalla shimmeriä ja se loistaa monissa eriväreissä, eli on ihana :p


Oho, nyt minulla on jo yli 50 lukijaa! Ihanaa, kiitos teille kaikille :) Pitääkin alkaa keräilemään jotain kivaa arvontaa varten;)

6 kommenttia:

 1. Mä en vieläkään osaa päättää tykkäänkö tästä vai en. Oma pulloni on edelleen jossain postimiehen hellässä huomassa ja livenä en vielä ole saanut tätä ihastella. Ostopäätös osaan Cosmic FX lakkoihin tuli vähän sellaisesta "en halua katua sitten muutaman vuoden päästä, kun nämä on harvinaisuuksia". Tähän mennessä olen kyllä rakastanut noita muita jo todella antaumuksella, joten uskon, että pidän tästä muiden suosikista kanssa.

  VastaaPoista
 2. Määkin ehdottomasti haluaisin näitä tämän kokoelman lakkoja! Tämäkin on niin kaunis.. mukavan monivivahteisia ja semmosia vähän synkähköjä.. mii laik :)

  VastaaPoista
 3. Upea, olen kuolaillut tämän perään jo useammassakin blogissa. Mitä kautta olet tämä oman kappaleesi hankkinut? :)

  VastaaPoista
 4. S: Tää on kyllä vähän erikoisenvärinen lakka, niin kaikki ei välttämättä pidä tästä niin paljon, mutta toivottasti tykkäät omastasi kun se postista saapuu:)

  Laura: Nää on kyllä kivoja, vähän erilaisia lakkoja:) Ainakaan mulla ei oo vielä edes tämän tapaisia ollu...

  Anonyymi: Tilasin tämän muiden lakkojen kanssa Trans Desingnilta.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...