20.11.2010

Models Own Disco Mix

Models Own Disco Mix on samantapainen glitterlakka kuin OPI:n burlesque lakat, paitsi että siinä on vain kahta eriväristä glitteriä ja sen pohjaväri ei ole läpinäkyvä vaan sininen:

Models Own Disco Mix
Tykkään tästäkin lakasta todella paljon. Ihan yhtä kimaltava ja monipuolinen se ei ole kuin OPI:t mutta ihana silti. Tähän lakkaukseen meni 3 kerrosta. Levittyi helposti, mutta kuivui vähän hitaammin kuin OPI:t (yllätys, yllätys). Pinta jäi myös karheaksi.


Ylinkuva otettu ikkunan alla luonnonvalossa (pilvistä), mutta sisältä tuleva lampunvalo valaisee myös oikealta. Alempi kuva on otettu keinovalossa Ostin tämän kyseessä olevan pullon Leppävaaran Sellon Seppälästä. Hinta taisi olla n. 5€.

 Disco Mix 1 ja 2 kerrosta
Tässä näkyy miltä lakka näyttää yhdellä ja kahdella kerroksella. Kuva otettu luonnonvalossa.

Tämä on ensimmäinen Models Ownini ja näitä tulee varmasti hankittua lisää. Kiva kun ei tarvitse kaikkia lakkoja tilata netistä:) Tilauksista puheenollen, toinen tilaukseni Trans Desingilta on kotiutunut! Jippii, uusia lakkoja:P Mitä ihania lakkoja te olette lähiaikoina hankkineet?


4 kommenttia:

 1. Mulle on tulossa jotain OPI:n Burlesque-kokoelman lakkoja ja vajaa kymmenen Orlyn minilakkaa ♥ Kun vain malttaisi odottaa! :D

  VastaaPoista
 2. UU, kuulostaa hyvältä! Niin se odottaminen just on vikana nettitilaamisessa:(

  VastaaPoista
 3. Mistä ostit?? Ihana väri nimittäin<33

  VastaaPoista
 4. KarzU: Tää on kyllä ihana väri:) Ostin Leppävaaran Sellon Seppälästä tuon pullon, mutta kai noita muistakin Seppälistä löytyy:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...