16.11.2010

OPI Extra-va-vaganza!

OPI:n Burlesque kokoelmasta Extra-va-vaganza!


Anteeksi kun en ole taas vähään aikaan päivitellyt blogia, mutta on vaan ollut niin paljon muuta. On muutenkin vaikeaa ehtiä ottamaan hyviä kuvia luonnonvalossa kun aurinkoa ei kamalasti ehdi näkemään. Ensimmäinen kuva otettu keinovalosa ja toinen pari päivää myöhemmin luonnonvalossa:


Lisäsin lahjaksi saaneeni tarrat ja pari strassia. mielestäni siniset tarrat toivat hyvin kontrastia kynsiin ja ovat söpöjä:) Tätäkin lakkaa meni siis 2kerrosta ja kuivui todella nopeasti. Näistä glitterlakoista jää todella karhea pinta, niin päällyslakkaa saa laittaa runsaalla kädellä jos haluaa sileän lopputuloksen. Itseäni ei tosin niin paljoa haittaa tuntuuko kynnenpinta täysin sileältä vai ei, jos se ei ulkonäköön paljoa vaikuta.

Viimeksi Shimmer & Shimmerin kanssa huomasin, että lakka alkoi lähtemään parin päivän päästä isoina paloina pois, eikä kulunut ns. vähitellen niinkuin useimmat lakat. Ajattelin jos se johtuisi siitä kun näissä lakoisa on niin paljon glitterhileitä, joten itse lakkaa joka pitäisi lakkauksen kasassa, ei ole niin paljon. Tällä kertaa koitin siis laittaa lakkakerrosten väliin yhden kerroksen päällyslakkaa, jos tämä auttaisi lakkausta kestämään kauemmin. No kyllä se jonkin verran auttoi. Tällä kertaa lakkaus kesti lohkeilematta n. päivän pidempään. 

2 kommenttia:

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...