6.11.2010

OPI Shimmer & Shimmer

.
Esittelen tässä nopeasti ihanan OPI:n Burlesque lakan Shimmer & Shimmer. Voitte kuvitella miten hulluna tälläinen glitterpläjäys kimaltelee luonnossa!


Ihana! Rakastan kimallusta<3 Nämä Burlesque glitterlakat sisältävät vaikka minkä värisiä glittereitä. Shimmer & Shimmerissä hallitsevana värinä on tuo turkoosinsininen ja seuraavaksi eniten on hopeisia glittereitä. Juhlava mutta samalla suht hillitty väriyhdistelmä.


Tämä on muuten vähän epätarkka kuva, mutta nimettömässä näkee miten jopa minun kamerani on vanginnut yhden glitterin huikean kimalluksen :P

Mitä pidätte?

4 kommenttia:

 1. ihana! Rakastan opin Burlesque kokoelmaa, ja aion kyllä parit lakat kyseisestä kokoelmasta hankkia! esim. tämän :)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa jos tykkää glitterikimalluksesta! Oon saanu näistä ja Extra Va-Vaganza!:sta ihailevia kommenttejakin:) Mullekin on tulossa postissa myös sitä shimmer puolta kokoelmasta:P

  VastaaPoista
 3. Mulla on toi sama lakka odottamassa testausta. Laitoitko mitään värilakkaa alle vai vaan monta kerrosta (kuinka monta?) tota Simmer & shimmeriä? Kimaltaa kyllä ihanasti, kun sitä kiekolle jo kokeilin.

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä ihana lakka:) En laittanut mitään muuta lakkaa alle ja tota meni 2-3kerrosta. Riippu vähän miten sitä levitti, kun sitä pystyy levittää ihan sillein ohuelti tai aika paksusti, mut kyl se 2 on jo ihan peittävä.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...