1.11.2010

Out Of This World with pearls

Tässä lakkauksessa käytin Orlyn Cosmic Fx kokoelmaan kuuluvaa Out Of This World- lakkaa, luonnonvalkoisia helmenpuolikkaita ja harmaita Viva La Nails:n mikrohelmiä.


Nämä kuvat onnistuivat edellisiä paremmin ja näistä melkein näkeekin tämän ihanan lakan monipuolisuuden. Kuvat ei kuitenkaan kerro koko totuutta. Kameralla (ainakaan omallani) ei vaan pysty tallentamaan kaikkea ihanaa kiiltoa joka tässä lakassa paljaalla silmällä näkyy.Lakka oli helppo levitettävä ja suht nopea kuivumaan. Ei niin super nopea kuin jotkut OPI:n lakat, mutta ei mikään hidaskaan. Kuvissa lakkaa on 3 kerrosta.
Out Of This World
Orly kuvailee kokoelmaansa näin:
The new, limited-edition collection delivers multi-dimensional flashes of intense shimmering shine that is so electrifying your nails will explode with color! This lighting phenomenon is achieved by ORLY’s exclusive MINERAL FX technology.The innovation infuses natural rock minerals, crystals, and glass to give nails a special optical effect with extreme luster, rich pearlescence, and a smooth, sparkling spectrum of concentrated color.

Olen huono kuvailemaan sanoin tätä lakkaa, mutta Out Of This World:ssä on tavallaan pohjana tumma liila shimmeri ja se heijastelee moniuloitteisesti myös vihreän kultaisena ja vähän oranssiakin näkyy ainakin pullossa, kynissä harvemmin. Sitten se mitä ei näissä kuvissa oikein näy on sellainen todella hienojakoinen hopeisen pinkki shimmeri, joka antaa sen pääasiallisen kiillon. Tämä selitys on siis vaan miltä tämä lakka minusta näyttää.


Kaikkien näiden ihanien efektien näkymiseen tarvitaan runsaasti valoa ja tässä viimeisessä kuvassa näkyykin miltä se suurimmaksi osaksi aikaa näyttää eli todella syvän tummalta liilalta.

Mitä mieltä te olette? Oletteko jo hankkineet näitä erikoisuuksia vai aiotteko edes? Itse laitoin juuri kokoelman puhutuimman lakan eli  Space Cadetin tilaukseen. En malta odottaa :) Itseasiassa minun oli tarkoitus tilata se jo näiden kanssa, mutta se oli juuri silloin loppu Trans Desingin varastosta.

2 kommenttia:

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...