1.6.2011

Wicked Sweet With Touch Of Sea


Color Club Wicked Sweet kokoelman nimikko lakka ja ehdottomasti sen tähti, pääsi testiin  näissä kynsissä. Tässä taas selostus lakkausvaiheista: Muihin kuin etusormiin laitoin alle ensin Color Club  How Sweet It Is!:ä kerroksen, sitten tippien väritykseen Wicked Sweetiä pari kerrosta ja kärkiin töpöttelin vähän Wet n Wildin merellisen vihreää Carribean Frostia liukuen. Kuvissa vihreä ei näy niin paljon kuin luonnossa valitettavasti:(


Etusormen liukuvärjäykseen käytin neljää lakkaa. Ensin muistaakseni tein yhden sinisen kerroksen Wicked Sweetillä ja aloin sitten siihen päälle meikkisienellä töpöttelemään valkoista Montanaa juureen, vaalean sinistä Dependiä vähän valkoisen jälkeen sitten lisää Wicked Sweetiä ja lopuksi Caribbean Frostia kärkeen. Tämän jälkeen mikrohelmien kiinnitys päällyslakalla vähitellen ja lopuksi pikakuivattavaa päälle. Harmikseni oma pikakuivattavani on jo vähän jähmetettynyt ja sitä oli hankala saada levittymään. Se muodostikin kuplia helmien ympärille ja jotkut helmet jopa vähän siirtyivät siveltimen mukana paikoiltaan! Mur:( Ylimmässä kuvassa parempi valaistus eli värit todellisemman mukaisia.


Wet n Wild Caribbean Frost,  Depend 221, Color Club Wicked Sweet ja How Sweet It Is!, Wild and Crazy Montana ja mikrohelmiä

Mitä pidätte? Oletteko jo ehtineet hyödyntää lämpimiä ilmoja ja jopa loikoilleet rannalla? Itse en ole valitettavasti vielä, mutta onneksi kesä on vasta alussa!

10 kommenttia:

 1. Chloe, Iris ja Emmi: Kiitos, kiva että tykkäätte:)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit! Noi mikrohelmet on ihania! <3

  VastaaPoista
 3. Siis tosi kaunista! Sun kuvissa on vielä niin ihanat, kuulaat värit, että tuon kynsilakan vedenomaisuus ja hehkuva turkoosi vielä korostuu. Beautiful.

  VastaaPoista
 4. Aivan tajuttoman kauniit! Todella lumoavat!<3 :D

  VastaaPoista
 5. Nää on tosi kauniit!! Oikeesti, ihanat!! Noi mini helmet näyttää söpölt.

  VastaaPoista
 6. Banana: Kiitos:) Ne on ihania sitten kun siinä kynnellä, mutta aika vastahakoisia sinne menemään kyllä:P

  Pumpulipupu: Kiitoksia, minulle tulikin näistä aina kesä ja kiva rantapäivä mieleen:)

  Lena ja KarzU: Heh, kiitos kehuista ihanat <3

  VastaaPoista
 7. http://nails-blogi.blogspot.com/2011/06/viilat.html


  Kurkkaathan ? ;) Tuolta löydät HALPOJA kynsijuttuja joten kantsii kurkata edes! :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...