12.8.2011

Nopeat Misat

Tähän väliin pari nopeasti tehtyä helppoa lakkausta:


Molemmissa lakkauksissa pohjana hempeä lakka Misa Wishes-kokoelmasta. Ensimmäisessä on  vaaleanliila Genie in This Bottle-lakka kaikissa muissa paitsi etusormessa, jossa on hopeisen harmaa Never Say Never. Tätä harmaata laitoin myös vähän noiden "terälehtien" sisään. Hopeiset koristelut tein Stripe Rite nail art-lakalla. Tämä nyt on suttuinen ja vähän sinne päin koristeltu, mutta luonnossa kuitenkin hempeä väriyhdistelmä näytti kivalta.
Tähän lakkaukseen pistelin dotting toolilla vaaleanvihreän Misa Fountain Of Youth- lakan päälle vaaleankeltaisia ja vihreitä palloja. Keltainen lakka on Orly Lemonade ja vihreä China Glaze Starboard. Alla vielä lakat:


Lähden huomenna etelän lämpöön Portugaliin! :D Meillä pitäisi olla kyllä netti hotellihuoneessa, mutta kommentteihin vastaaminen saattaa silti viivästyä. Postauksia/ postaus on kyllä tulossa matkan ajallakin. Toivottavasti löytäisin tällä kertaa reissusta kosmetiikkaa itselleni ja ehkä myös teille jotain pientä kivaa arvonnan muodossa :) En kyllä lupaa mitään, mutta jos jotain kivoja lakkoja pistää siellä silmään, niin eivät ne sinne jää :P Niin ja jos on vinkkejä mitä ja mistä Lissabonista kannattaa ostaa niin kertokaa ihmeessä!


2 kommenttia:

  1. Ihania yksinkertaisia lakkauksia! (: tollasia vois osata ihan itekki tehdä :DD

    -systerfan-

    VastaaPoista
  2. Kiitos:)ja tietenkin osaat!:)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...