29.8.2011

Pinkillä mennään


Matkalle tulee yleensä lakattua pinkit tai neutraalinväriset kynnet, jotta ne sopisivat mahdollisimman hyvin monien vaatteiden kanssa. Päädyn yleensä siihen pinkkiin:P Tälläiset siis viime matkalla Lissabonissa, jossa kävimme n.vko sitten. Matkasta tulossa postaus sitten myöhemmin. Inspiraation näihin sain tältä sivulta löytyvistä neljänsistä kynsistä, jotka ovat aivan mahtavat! Tähtiä en sitten loppujen lopuksi alkanut näihin väsäämään ja en löytänyt tarpeeksi silmääni miellyttävää kolmen eri pinkin yhdistelmää, joten näistä omistani tuli paljon yksinkertaisemmat.Kaikissa kynsissä pohjalla ensin kaksi kerrosta neon pinkkiä Color Club Yum Gumia, sitten joissain China Glaze Mrs. Claus glitterlakkaa ja toisissa Japanista ostamaani ParaDo pk37 -lakkaa kerros. Koristeina metallisia neliöitä ja punaisia helmenpuolikkaita. Mitä pidätte?:)

Color Club Yum Gum, ParaDo pk31 ja China Glaze Mrs. Claus


9 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Nuo metallineliöt on jännät, en ole aiemmin nähnytkään sellaisia kynsillä :)

  VastaaPoista
 2. Kerro (please...) heti mistä noita neliö koristeita saa, tahtoo kans! Siis tosi hienot, ei oo mulle vastaan tullu noita missään.

  VastaaPoista
 3. Rose: Kiitos:)

  Papu: Joo, nää ei oo ilmeisesti ihan niitä suosituimpia koristeita.

  Mirja: Tilasin ne joskus sellaiselta sivustolta kuin Dollarnailart.com. Tuolta saa vähän erikoisempiakin koristeita, mutta peruskoristeet on kyllä vähän kalliita verrattuna mitä esim. eBaysta saa ja sieltä on myös pakko tilata vähintään 25dollarilla. Tässä vielä vanha postaus tilauksestani: http://shiny-nailart.blogspot.com/2010/05/dollar-nail-art-haul.html

  VastaaPoista
 4. voi vitsit ihanat kynnet :D

  www.katinosky.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kati: Kiitos:) Sun blogi on tosi kiva! Aloin heti seuraa:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos blogini seuraamisesta! Tämäkin blogi meni miun seurantalistalle, ihanan luovaa kynsitaidetta! ;)

  VastaaPoista
 7. Söpöt

  - Melli

  http://mustatripset.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. MINTY: Eipä mitään. Sen takiahan aloin sitä seuraamaan, koska sulla on niin mielenkiintoinen blogi:) ..ja kiitos, kiva kun tykkäät!:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...