1.6.2012

Cult Nails Captivated


Ensimmäinen Cult Nails lakkakokeiluni: ihana oranssiglitterjelly Captivated :p Huomasin swatchatessa, että lakka on todella läpikuultava, niin laitoin alle kerroksen valkoista Orly Pointe Blanche lakkaa. Tässä ylimmässä kuvassa siis valkoisen lakan päällä kaksi kerrosta glitterjellyä. Captivated näyttää pullossa ihan oransilta, mutta oikeasti läpikuultava pohja on persikkaisen vaaleanpunainen ja vasta kerrostamalla, ja kultaisena kiiltävien glitterien avulla, se saa pullossa näkyvän oranssin sävynsä. Lakka  on tosi paksua ja kiisselimäistä, mutta mielestäni helposti hallittavaa. Pullossa muuten lukee DBD, Formaldehyde, Toluene and Champor free. Kamferi on ilmeisesti myrkyllistä ainetta, suun kautta nautittuna vaarallista ja joillekin voi aiheuttaa allergiaa tai jotain tälläistä. Yritin etsiä tietoa tästä, mutta vaikuttaa vähän siltä, että tuo champor free hypetys on kynsilakoissa vähän turhaa.  Silloin kun on raskaana kannattaa tosin vältellä mahdollismman paljon kaikkia myrkkyjä, joten on hyvä että tälläisiäkin lakkoja on :) Ruoka-aineissa kyllä ymmärrettävää ja kannattaakin välttää... Onko teillä enemmän  tietoa tästä aineesta?

Kuvassa yksi kerros Captivated lakkaa vasemmalla yksistään ja oikealla valkoisen lakan päällä.


Lisäsin vielä ohuen kolmannen kerroksen Captivated lakkaa ja leimasin pehmeällä stampperilla kukkakuvioita Konadin M66 laatasta (jonka olen saanut Cesars Shopista). Tuo kyseinen kukkakuvio on leimauskuvioksi, ja varsinkin Konadin kuvioksi, todella iso ja sainkin jokaisesta kynnestä kivasti vähän erilaisen leimailemalla aina vähän eri kohdan kuviosta. Vähän ongelmaa tosin oli, kun jotkut kuvion oksat näyttivät kynsillä vain joltain epämääräisiltä viivoilta, jos leimasi sellaisen kohdan, missä oksat eivät "haaraudu" mitenkään :p Onneksi lakkauksen kokonaisuudesta kuitenkin tajuaa mistä on kyse.

Kokeilin näiden neljän lakkakerroksen päälle Cult Nailsin omaa kehuttua pikakuivattavaa Wicked Fastia, mutta ainakaan tätä paksua lakkakerrosta se ei kyennyt kuivattamaan nopeasti (vaikka omaa saman merkkista lakkaa olikin!) :( Odottelin joku vähän päälle viitisen minuuttia, ja kun senkin jälkeen kynnet tuntuivat koskettaessa ihan tahmaisilta ja pehmeiltä, luovutin ja vetäisin päälle Seche Viteä. Ajattelin kuitenkin antaa Wicked Fastille vielä  mahdollisuuden ja kokeilla sitä jossain vaiheessa creme ja metallisten lakkojen kanssa, jos vaikka toimisi paremmin. Viisi minuuttia ei kuulosta pitkältä ajalta, mutta kun on tottunut, että pikakuivattava tekee ainakin heti sellaisen sileän pinnan, jota voi koskettaa ilman lakkauksen tahriintumista, vaikka ei täysin kuivattaisikaan lakkausta... Onko joku muu koittanut tätä Wicked Fastiä ja millaisin kokemuksin?


Orly Pointe Blanche, Cult Nails Captivated, Konad Special Polish White, Konad M66 kuvalaatta

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanan värinen lakka ja kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Tuo Captivated on kyllä kaunis :)

   Poista
 2. Ihana postaus! Helmet, korut ja kynnet ihania :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis lakka! :) Mistä olet hankkinut tämän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on tosi nätti :) Tilasin sen Cult Nailsin sivuilta: cultnails.com

   Poista
 4. ÄÄÄÄ... mä rakastuin näihin kynsiin!

  VastaaPoista
 5. Todella pirteä lakka,ja tuo valkoinen leimaus sopii siihen hyvin, raikas lopputulos!
  Laitoin sinulle muuten hyvänmielen haasteen http://tuikku-kynsinjakuvin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Tosi ihanat kynnet! Tuo lakka on tosi nättiä. :)

  VastaaPoista
 7. Vautsi ihanat kynnet, oot tosi taitava kynsien tekijä (:

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...