16.6.2012

Hipnotic - magneettiraitoja


Color Club Magnetic Force lakoista Hipnotic on kaunis  shimmerinen tummafuksia, joka eriytyy magneetin vaikutuksesta shimmerisiksi vaaleamman ja  kirkkaamman värisiksi osiksi ja tummiksi creme osioksi. Tummat osiot näyttävän olevan vähän niin kuin kuopalla ja vaaleammat tavallaan nousevat kynnestä ulospäin. Kontrasti on hyvin näkyvä ainakin tämän Color Clubin oman magneetin kanssa. Kuvio myöskin näyttää "liikkuvan " eri kulmista katsoessa :p 

Tässä minulla on yksi paksu kerros Hipnoticia, jonka jälkeen pidin magneettia n.15s kynnen yllä, niin lähellä kuin pystyin. Sen jälkeen laitoin kaikkiin kerrokset pikakuivattavaa ja ilmeisesti etu- ja keskisormen kohdalla vähän liian aikasin, koska se vähän levitti/ raidoitti magneettikuvioita :( Tykkään tästä Color Clubin korkkimagneetista paljon enemmän kuin siitä China Glazen "magneetin muotoisesta" magneetista. Tätä on helpompi pitää kädessä ja paikoillaan kynnen yllä ja näyttää toimivankin paremmin. Tai voihan toimivuus johtua lakastakin. Täytyykin kokeilla Color Clubin magneettia China Glaze lakkojen kanssa... Hipnotic lakan olen siis saanut Cesars Shopista, josta Color Clubin Magnetic Force lakkoja voi hankkia 14.30€ hintaan.


Oletteko te kokeilleet erilaisia magneettilakkoja ja/ tai magneetteja? Mitkä ovat tuntuneet toimivan parhaiten? Anteeksi tämä blogihiljaisuuteni lähiaikoina :( Yritän nyt taas päästä postailemaan useammin. Minulla on ollut vähän tälläinen tylsempi kausi kynsien kanssa ja inspiraatioita ei tunnu oikein löytyvän, mutta se näyttäisi onneksi olevan menossa jo ohi ja aikaa postailemiseenkin taas löytyy :)

14 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihana lakka, oon sitä kerran kokeillut :) Aivan ihanasti oot saanut nuo kuviot esiin! Chinan magneetista ei mulla ole kokemusta, mutta siinä houkuttelis ne eri kuviot. Näissä CC:n korkeissa on mun ymmärryksen mukaan kaikissa sama kuvio. Mutta omien testien perusteella ainakin Laylan lakoissa on vielä voimakkaampi(?) magneetti kun CC:lla, mut se on taas tylsää suoraa viivaa :D Mä haluaisin sellasen tähtimagneetin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma, mutta mulla on sellanen mielikuva, että CC:llä on myös ainakin yhtä toista kuviota korkeissaan, mutta sitä ei taideta oikein myydä missään :( Niin, noista Laylan lakoista ja magneeteista olen kuullut hyvää, mutta en oikein tiedä mistä niitä voisi edullisesti hankkia.. Pitääkin tutkia asiaa :p

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tää on kyllä kauniin värinen lakka :)

   Poista
 3. Itsellä ei ole yhtään magneettilakkaa. Suunnitelmissa on kyllä hankkia, sen verran kivoilta vaikuttavat. Todella kivan värinen tuo lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magneettilakat on kyllä kivoja ja voihan niitä käyttää ihan ilman magneettiakin sitten jos vaihtelua haluaa! :) Suosittelen kyllä näin omien pienien kokemuksieni perusteella näitä Color Clubin lakkoja tai sitten olen kuullut hyvää myös Laylan lakoista, mutta niitä en ole itse koittanut :)

   Poista
 4. Aivan ihanat ! :) itse tein just suuren tilauksen (kynsitippejä ja paljon muuta krääsää) ja mietin tälläsen lakan koittamista mutta unohdin sen, ja nyt harmittaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noh, kyllähän noita ehtii hankkia... :) Teetkö kynsiä geeleillä tai akryyleilla sitten? :)

   Poista
 5. heii, pitivaan tulla kysäsemään että löytyykö noita mang. lakkoja kaupoista, vai pitääkö tilata netistä? ps. ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä mun tietääkseni pitäsi kaupoistakin löytyä. Ainakin joitain merkkejä, en ole varma löytyykö näitä Color Clubeja (yleensä tilaan kaikki lakkani, harvoin ostan kaupasta :p)

   Poista
 6. Kyllä näyttäis tässäkin olevan voimakkaat efektit kuten mun örkkivihreessä. Saisi tuo Color Club tehdä lisää näitä eri kuvioilla!

  VastaaPoista
 7. Joo, kyllä tässä ihan kiitettävät efektit on :P No todellakin saisi ja vähän äkkiä kanssa! :D

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...