28.10.2012

700 lukijan arvonnan voittajat!

7oo lukijan arvonta on nyt päättynyt ja arvonta on suoritettu Rafflecopterilla :) Tämä arvontatapa helpotti työmäärääni huomattavasti, mutta joillekin tuo lomake ilmeisesti aiheutti ongelmia :( Teen ensi arvontaan paremmat ja selkeämmät ohjeet lomaketta varten, jos päätän käyttää Rafflecopteria. Rafflecopter vaatii toimiakseen myös evästeiden sallimisen, joten se saattoi olla syynä, jos joillakin ei lomake näyttänyt toimivan. Arvontaa suorittaessani huomasin myös, että huijaajiakin oli liikkeellä. Kaikki eivät siis olleet vaikkapa oikeasti lukijoita vaikka niin ilmoittivat :( Tarkastan kyllä siis voittajien kaikki arvat. Noh, mutta sitten takaisin positiivisempiin asioihin! Käykääpähän lukemassa arvontapostauksen kommentteja osallistujien lempilakkaustyyleistä ym. Minun mielestä ainakin mielenkiintoista luettavaa! :) Kiitoksia kaikille osallistujille!


Arpa suosi siis tällä kertaa lukijoita nimeltä Essi A. ja Lotta R. !!! Essille (sähköposti: lifeof... jne) lähtee siis ensimmäisen palkinnon Konad-setti ja Lotalle (sähköposti: lod... jne.) lähtevät MIYO ja Pierre René lakat ja Ziaja käsivoide.  Onnea voittajille!!


Kommenteista näin silmämääräisesti katsottuna huomaa, että monet suosivat kirkkaita/ monipuolisia värejä ja glitterisiä/ kimaltelevia kynsiä. Myös ranskikset, liukuvärjäys ja leimailu mainittiin monessa kommentissa :) Aika samoja juttuja on minunki listallani :D 

Voittajien kommentit:
"Mä tykkään eniten ranskalaisista manikyyreistä erilaisin variaatioin, tällä hetkellä vihreät ja tumman puhuvat tipit ovat lemppareita!"
"Itse fanitan glitteriä sekä konadeja koristelussa! Ja kynsien väri on ehdottomasti pinkki!"

1 kommentti:

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...