17.10.2012

China Glaze Swanky Silk


Tässäpä teille swatch-kuvia kultaisesta China Glaze Swanky Silk lakasta. Tämä duochrome lakka New Bohemian kokoelmasta, shiftaa kultaisen ja hempeän vaaleanpunaisen välillä. Näissä kuvissa lakka näyttää aika lämpimän kultaiselta, mutta itseasissa se oli mielestäni enemmänkin viileän kultainen, suurimmaksi osaksi aikaa, riippuen valaistuksesta. Riippuu siis vähän katselukulman lisäksi myös valaistuksesta, minkä väriseltä tämä lakka näyttää. Aika neutraalisävy ja mielestäni työystävällinen, mutta kuitenkin näyttävän metallinen lakka. Minulla oli tämä lakka kynsillä siellä Even kauneuspolulla ja sainkin paljon kehuja ja kyselyitä mikä lakka on kyseessä.


En kyllä itse ollut oikein vakuuttunut tästä lakasta johtuen  sen koostumuksesta. Kuvista huomaatte varmaan ainakin  näkyviin jääneet siveltimenvedot ja kupliakin niissä näkyy. Kuvat ovat aika kilttejä tälle ja kuplia ei näissä kuvissa ihan kauheasti näy, mutta niitä oli oikeasti aika paljon. Lakkaa meni näihin siis kaksi normi kerrosta ja olisi varmaankin pitänyt laittaa mieluummin kolme ihan ohutta kerrosta, jospa olisi sitten säästynyt enimmiltä kuplilta. Lakan levittäminenkään ei ollut ihan helpoimmasta päästä johtuen näkyviin jäävistä vedoista. En pitänytkään tätä lakkaa yksinään, kuin vain tuon aamun ja iltapäivällä koristelin sen, jolloin nuo minua häiritsevät viirut ja kuplat jäivät vähän piiloon :) Esittelen tuon koristellun version sitten seuraavassa postauksessa.


Ovathan kaikki jo huomanneet osallistua arvontaan? :) Käykääpähän muuten lukemassa vähän noita arvontapostaukseen jätettyjä kommentteja. Minusta ainakin on ollut tosi mielenkiintoista lukea lukijoiden lempilakkauksista ym. Lisää vain kehiin! :) Kommenteista saa varmasti ideoita myös omiin kynsiin!

3 kommenttia:

  1. Oi vähän hieno lakka! Itekki vois käydä ostamassa jonkun uuden:P

    http://jenna-smile.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...