7.2.2013

Aurora Ruffian


Tässäpä pikainen postaus yksinkertaisesta lakkauksesta :) Taiteilin siis ruffianmanikyyrin kahdella mielestäni kauniin värisellä liilalla lakalla. Aloitin siis lakkamaalla kynsiin kerrokset pastellista Orly Lollipop lakkaa, keskittymällä kynsien tyviin. En siis niin välittänyt peittävyydestä muualla kynsissä, niin en tarvinnut tätä kuin yhden kerroksen. Tämän jälkeen tartuin ihanasti kimaltelevaan luumunviolettiseen Zoya Aurora* hologrammilakkaan ja lakkasin sillä pari kerrosta Lollipopin päälle, jättäen kuitenkin pari milliä pastellin sävyistä Orlya näkyviin kynsien tyviin. 


Ihana Zoya Aurora ei suostunut oikein näyttämään kimalteluaan luonnonvalossa otetuissa kuvissa, joten alla taas vähän huonompi lampunvalossa otettu kuva suuntaa antamaan. Sekään ei tosiaan kerro koko totuutta tästä kauniista kimallepommista, johon minä ainakin olen aivan ihastunut. Tässä on näistä Zoya Ornate kokoelman lakoista eniten hologrammiglitteriä vai olisikohan tuo jonkinlaista hologlassfleckiä? No kuitenkin :D Olen muutenkin kaikkien violettien ja liilojen lakkojen ystävä JA tietenkin hololakkafani, joten tämä kolahti siis just eikä melkein! ...Anteeksi muuten hiljaiseloni täällä blogin puolella. On ollut hirveä kiire ja stressi koulujuttujen ja töiden kanssa, niin ei vain ole ollut aikaa kirjoitella :'( Tuntuu että olen vain joka ilta ihan uupunut, ja hyvä kun jaksan sohvalla maata ja katsoa vähän aikaa jotain sarjaa, ennen kuin menen nukkumaan. No onneksi enää viikko pitää pinnistää ja sitten on hiihtoloma! :)


*Zoya Aurora saatu NailCityltä.


22 kommenttia:

  1. Todella kauniit kynnet ja kauniit lakat, ihanainen Aurora onneksi löytyy omastakin kokoelmasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tuo Aurora on kyllä aika must have <3

      Poista
  2. Oiii kuinka upeat kynnet taas (niinkuin aina :D) oon ihan kade sulle tosta ihanasta Zoyan lakasta!! Kuinka kauan olet oikeen lakkaillut kynsiäsi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista <3 Innostuin kunnolla lakkailusta vuoden 2010 alussa ja kesällä aloitinkin jo pitämään tätä blogia :) Aikaisemminkin minulla oli välillä kausia kun tykkäsin lakkailla, mutta en läheskään samalla tasolla kuin sinä vuonna. Tähän harrastukseen kuuluu mun mielestä olennaisesti myös tuo lakkojen ym. tarvikkeiden ostelu ja siihen kuluu valitettavasti sitten jonkun verran rahaa, jota ihan silloin nuorena ei oikein ollut :p ..Tai ainakin mulla kuuluu, kyllähän lakkailua voi harrastaa myös paljon pienemmällä budjetilla kuin minä :)

      Poista
  3. Voi apua toi Zoyan Aurora on aivan ihana!! Ja muutenkin tosi ihanat kynnet. Tosi hyvä ja toimiva idea laittaa alle jotain vaaleampaa lakkaa. Taidan itsekkin koittaa jonkin glitterpommin kanssa tuota tapaa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on täydellinen! :D Kokeile ihmeessä. Mä ainakin tykkäsin näistä kovasti :)

      Poista
  4. Ihanat kynnet! Tykkään paljon ruffianista ja hololakoista :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin oon nyt tykästynyt näihin ruffianeihin :)

      Poista
  5. Ompas kaunis väri, ja kauniit kynnet!

    VastaaPoista
  6. voikun on ihanat! ihanan simppelit mut silti toi violettikii♥
    kehtaisitko liittyä kun mulla on vaa n.24 lukijaa :(
    http://elisasnails.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Upea sävy lakassa, itse en omista ainakaan vielä yhtään Zoyan lakkaa. Mistä kannattaa ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maahantuoja NailCityn sivuilta löytää listan jälleenmyyjistä: http://www.nailcity.fi/epages/25092009-1.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/25092009-1/Categories/Jaelleenmyyjaet
      Olen kyllä mielestäni nähnyt Stockallakin Zoyan lakkoja, vaikka sitä ei tuonne ole listattukaan. NailCitylle voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: info@nailcity.fi. Viimeksi minulle ilmoitettu hinta tätä kautta tilatessa oli 15.50€ kpl.

      Olen muistaakseni aikaisemmin tilannut kerran Zoya lakkoja Nailectiltä, mutta nykyään sieltä ei kyllä kannata tilata (paljon ongelmia lähetyksissä, huonosti pakattu, pullot hajoaa matkalla) ja lokuussa ostan aina Kauneusmessuilta pari Zoyalakkaa :)

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...