11.3.2013

Pakettia Mimaxilta


Tilasin Mimaxilta* joitakin koristelutarvikkeita ja yhden Mood Struck väriä vaihtavan lakan testiin. Olen jo pitkään harkinnut yhden tälläisen lakan hankkimista, nähtyäni jenkkisiskojen ottamia kuvia niiden aikaan saamasta "liukuvärjätystä ranskisefectistä" :) Myöhemmin kerron lisää kokemuksia tästä ja saatte nähdä kuvia efectin toiminnasta ihan kynsillä. Tässä minun tilaamassani vaaleanpunaisessa Pink Shim to Shim Lavender (MS19) lakassa on nimensä mukaisesti shimmeriä ja osa siitä on selkeästi erottuvaa vähän isompi kokoista glitteriä, joka kiiltää monivärisesti. Lakka on mielestäni aika frostymainen koostumukseltaan, enkä ole ihan varma kuinka paljon siitä pidän.
Sitten pakollset kynsitatuointi/ siirtokuva hankinnat :p Aina tilatessani jotain Mimaxilta, on mukaan pakko laittaa pari tälläistä. Tatuoinnit ovat aina olleet hyvälaatuisia ja niillä saa mielestäni helposti kauniit ja kestävät koristelut kynsiin. Kuvan purkeissa taas on sinistä samettijauhetta ja metallisia kultaisia pisarakoristeita. Nuo kultaiset pisarat ovat kyllä vähän liian isoja tälläisille luonnonkynsille käytettäväksi ja jää nähtäväksi mitä niille keksin. 


Tilasin myös kokonaisen setin metallisia helmenpuolikkaita pastellisävyissä, vaikka on tuossa kyllä mukana mm. mustia ja tummansinisiäkin, mikä ei kyllä minua haittaa ollenkaan! :D Nämä ovat kivoja vaihtoehtoja strasseille. Saa vähän eri tyylisiä koristeluja tehtyjä kun nämä eivät kiillä. En ole vielä koittanut käytännössä, mutta toivon että toimivat yhtä kivasti kuin muutkin metalliset nastakoristeet ym. Ylemmässä kuvassa näkyvä sydänkynsiviila tuli paketin mukana ilmeisesti tilauslahjana :)


Lähikuvaa vaaleansinisistä helmenpuolikkaista.

* Osaan tuotteista käytetty blogin kautta saatuja alennusbonuksia.

9 kommenttia:

 1. Toivottavasti testailisit pian noita helmenpuolikkaita, olisi kiva nähdä miltä ne näyttävät kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, yritän keksiä pikaisesti jotkin toteutuskelpoiset koristelut helmenpuolikkailla sitten :p Minulla on kyllä tässä jo joitain jonossa olevia julkaisemattomia lakkauksia tulossa blogiin, joten ihan seuraavaksi ei näitä vielä tulla näkemään :)

   Poista
 2. Helmenpuolikkaat herättivät välittömästi kiinnostuksen täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivoja! Vastaan saman kuin Xallalle yllä, eli yritän keksiä jotain julkaisemiskelpoista niitä käyttäen pian :)

   Poista
 3. Ihan sairaan hyvä tää sun blogi !<3 Onko pian uutta arvontaa tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Niin tässähän on jo jonkin verran aikaa vierähtänyt edellisestä. Voisin kyllä järjestää taas ainakin pienen arvonnan, kunhan nämä koulukiireet vähän hellittävät, eli sitten lähempänä kesää :)

   Poista
 4. Ihania ostoksia!:) Noi water decalit on ihania!:)))

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...