18.3.2013

Pink Fishtail & Ruffian


Esittelen nyt kunnolla nämä kynnet, jotka vilahtivat jo Guess Girl -postauksessa. Näissä siis käytössä tuo edellisen postauksen vaaleanpunainen  Mood Struck väriä vaihtava lakka*. Täytyy nyt kyllä sanoa, että tästä ei tullut kyllä mikään lempilakka, vaikka ihan hauska idea onkin. Koostumus oli aika läpikuultavaa ja laitoinkin sen alle ensin suunnilleen saman sävyistä peittävämpää lakkaa. No, aloitetaanpa kuitenkin nyt ihan alusta. Lakkauksessa alimmaisena siis marjaisan tumma pinkki essie watermelon, jonka päälle lakkasin kerroksen vaaleanpunaista Color Club Bluff lakkaa. Muut kynnet paitsi nimettömän tein ruffian -tyylillä, eli jätin pari milliä watermelonia näkyviin kynsien tyviin.  Nimettömän taas lakkasin fishtail -malliin, eli lakkasin kaaret, jotka yhtyvät kynnen keskellä. Bluff kerrosten vähän kuivuttua, lakkasin niiden päälle vielä kaksi kerrosta tätä Mood Struck Pink Shim to Shim Lavender -lakkaa ja nimettömään vielä toiset kaaret hopeisella China Glaze Millennium lakalla. Muihin kynsiin kiinnitin lakkojen rajalle isoja metallisia kuusikulmaisia glittereitä päällyslakalla ja kaiken päälle laitoin kerrokset pikakuivattavaa.


Mood Struck lakka siis muuttaa väriä lämpötilan mukaan ja jos on pitkät kynnet se saa aikaan ns. "liukuvärjäysefektin". Kynsien kärjet, eli ne osat kynnestä  joita iho ei lämmitä, muuttuvat eri värisiksi kuin osat jotka ovat lämpimän sormen päällä. Olipas tuo jotenkin todella vaikea selittää :D ...Ensinäkin epäilen että tässä Mood Struck lakassa on väärä nimilappu, koska ei se kyllä miksikään laventeliksi muutu vaan vain tummeksi pinkiksi. Toiseksi se läpikuultavuus ärsytti. Kolmanneksi lakka myös kuivui hitaasti ja vielä viimeiseksi en tykännyt lakan sisältämistä isommista glitterhipuista, koska ne näyttivät helposti siltä että lakkauksessa olisi möykkyjä/ kuplia. :/ Itse efektikään ei ollut niin näyttävä kuin olisin toivonut, mutta vähän näkyvämpi kyllä luonnossa kuin näissä kuvissa. Luulen että siihen vaikutti myös se, että väriä vaihtavan lakan alta kuulsi se tavallinen lakkakerros läpi, jonka laitoin ensin läpikuultavuuden takia. 


Mitä pidätte lakkauksesta? Oletteko kokeilleet tälläisiä lämmöstä väriä vaihtavia lakkoja? Tykkäsittekö? Minä voisin haluta vielä jonkun toisen värisen tälläisen (ilman glittereitä) ennen kuin tuomitsen koko lakkatyypin, koska efekti kuitenkin toimi ja oli ihan kivan näköinen luonnossa. Olisi kiva jos lakka muuttuisi kokonaan toiseksi väriksi, eikä vain tummemmaksi/ vaaleammaksi.

Color Club Bluff, Mood Struck Pink Shim to Shim Lavender, essie watermelon,
China Glaze Millennium ja kuusikulmioglitteriä

* Mood Struck lakka saatu Mimaxilta bonuksilla
  essie saatu L'Oréalilta

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, tykkään värityksestä todella paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät :) Testailinkin vaikka mitä pinkkejä väriyhdistelmiä ennen kuin päädyin tähän, hehe :p

   Poista
 2. Kauniit ja taidokkaat:) Kieltämättä katoin ensin, että miten tuo lakka noin kuplii kunnes aloin etsiä selitystä tekstistä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joo, aivan todella ärsyttävä ominaisuus tuo "kupliminen" tuossa lakassa :(

   Poista
 3. Aivan ihanat värit ja toi lakkaus! kumpa mäkin osaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos <3 On tässä tullutkin jo hetken harjoiteltua ennen näitä, että kyllä se siitä vähitellen alkaa lutviutumaan. Sullakin näyttää olevan blogissa tosi hienoja kynsiä! :)

   Poista
 4. Sulla on kyllä aina niin kovin kauniita kynsikoristeluja! Ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Ihanaa että olet tuota mieltä <3 <3

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...