20.3.2013

Kerrostettu keväinen pilvimaniViime kuussa sain kutsun Glitterin vierasbloggaajaksi. Ideana oli että toteuttaisin lakkauksen inspiroituneena joistakin valitsemistani Glitterin koruista*. Saavuttuani Forumin Glitteriin suunnistin heti kevättä huokuvien pastellinsävyisten korujen hyllyille ja kahmin mukaani vaalean liilan korun jos toisenkin :p Eniten minua ihastutti tuo runsas kaulakoru, jossa roikkuu eri kokoisia liiloja ja hopeisia palloja/ helmiä. Seuraavaksi tykästyin tyylikkääseen isoon ovaalinmuotoiseen sormukseen, joka näkyy myös ensimmäisessä kuvassa.


Lakkausideoita sain näistä suloisista koruista useampiakin. Kaulakorusta minulle tuli jostain syystä ensimmäisenä mieleen viinirypäleet ja mietin maalaisinko kynteni täyteen vaaleanliiloja ja hopeisia rypäleitä. Testailtuani ja jalostettuani ideaa sitten vähän, tulin siihen tulokseen, että tälläinen runsas ja epäsäännöllinen pilvimani olisi kaikista kivoin ja keväisin vaihtoehto. Aloitin lakkaamaalla kynsiini kerrokset läpikuultavaa vaaleanpunaista essie sugar daddyä*. Tämän jälkeen aloin maalailemaan erilaisia pilviä kolmella eri lakalla. Jokaiseen kynteen tuli siis vähän eri yhdistelmä pilviä :) Lakkoina käytin vaalean liilaa essie to buy or not to buy lakkaa, metallista hopeista China Glaze Millenniumia ja valkoista Orly Pointe Blanche lakkaa. Pilvet siis lakkasin taas vain lakkojen omia siveltimiä käyttäen. Lopuksi viimeistelin kaiken Seche Vitellä.


Myös nämä yllä näkyvät käsikorut sopivat mielestäni korukokonaisuuten kivasti. Tykkäsin siitä kontrastista, joka tulee yhdistettäessä hennonväristä pehmeää lankaa kulmikkaaseen metalliketjuun. Mitäs pidätte lakkauksesta? Tämä on ensimmäinen kerta kun olen tehnyt pilvimanin useammalla kuin kahdella pilvikerroksella per kynsi ja vielä näin että kaikki pilvet eivät ole samansuuntaisia. Tästä pilvimani tunnisteesta voit kurkata aikaisemmat pilvimanini. :) Olihan tämä lakkaus suhteellisen aikaa vievä toteuttaa, useiden pilvikerrosten takia, mutta mielestäni sen arvoinen. :)

Sormus ja sormuksen tyyliä mukailevat korvikset :)

Essie to buy or not to buy, essie sugar daddy, China Glaze Millennium ja 
Orly Pointe Blanche

*Essiet saatu L'Orélilta, korut Glitteriltä

18 kommenttia:

 1. Oi, tääkin on kiva! Tykkään tuosta epäsymmetrisyydestä kovasti, väritkin on ihanan hempeät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mun mielestä oli näitä oli hauska tehdä, kun ei ollut niin justiinsa mihin suuntaan mikäkin pilvi oli kallellaan :p

   Poista
 2. Upeat! Sait kyllä toteutettua tosi hyvin kynsillä tuon koruista välittyvän fiiliksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! Mä vähän mietin että näkeeköhän kukaan muun näissä näitä koruja kuin minä, haha :D

   Poista
 3. Tosi hienot! Kävin oikeen tuolla toisessakin blogissa katsomassa, olis joskus kiva vaikka itsekin tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Melkein samat löpinäthän sinne sepustin, mutta kiva kun kävit sielläkin kurkkaamassa :) Tee ihmeessä! Mä ainakin tykkäsin näistä hirmuisesti.

   Poista
 4. Oih, nämä ovat kyllä huikean kauniit!

  VastaaPoista
 5. Ihan valtavan kauniisti toteutetut pilvenreunat! Tarkkaa ja siistiä jälkeä, kaunista:)


  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit! Ihanat väritkin :)

  VastaaPoista
 7. Miten noi pilvimani kynnet tehään ne on iha super kivat ! =)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...