7.4.2013

Orlyja ja Oumaxeja


Puran tässä postauksessa nyt vähän näitä vielä esittelemättä olevia hankintoja. Enemmänkin näitä uusia ostettuja ja saatuja juttuja olisi, mutta niistä sitten lisää myöhemmin :) ...Tein tässä jokin aikaa sitten pienen tilauksen Nailsupplies.us sivustolle. En voinut olla tilaamatta muutamaa Orly -lakkaa, kun näin miten edullisia ne siellä ovat! Kaikki nämä lakat olivat vain 4$-5$!! Miss Conduct oli vain 3,85$!  Vaikka tuolta tilattaessa mukaan täytyy tietenkin laskea myös postikulut, niin nämä ovat mielestäni silti edullisia. Oikeastaan olisi pitänyt tilata vielä muutama enemmän, hehe...


Orly Flash Glam FX kokoelmasta kaunis kupariglitter lakka Orly Watch It Glitter ja ihana liiloja ja hopeisia glittereitä sisältävä Orly Can't Be Tamed. Monella merkillä on kultainen ja hopeinen glitterlakka, mutta kuparisia en oikeastaan tiedä muita kuin Watch It Glitterin. Se on siis erityinen :P


Sitten se Orly Miss Conduct joka on kaunis magentan/ viininpunaisen sävyinen scatter hologrammilakka. Aivan ihanan kimalteleva ilmestys mielestäni! On ilmeisesti aika samankaltainen kuin OPI Designer Series Extravagance, mutta pinkimpi. Tsekatkaa vaikka tämä Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin vertailu näistä kahdesta ja Zoya Blaze lakasta. Tuo Blaze minulla onkin ja se on hiukan tummempi ja "ruskeampi" kuin Miss Conduct ja sen holoefecti on miedompi. 

Neljäs, ja ainoa tilaukseni creme-lakka, on Dark Shadows kokoelman Orly Decades of Dysfunction. Tätä maitomaisen vaaleaa ja vähän pinkkiin vivahtavaa lakkaa on vähän vaikea kuvailla. Miten käännetään "off-white" suomeksi? :D Lakan vaaleanpunaisuus myös näyttäytyy eri tavalla eri valaistuksissa. Tykästyin tähän lakkaan odottamattoman paljon!  Se on mielestäni täydellinen koristeluiden pohjaksi ja yksinäänkin. Tämä mielestäni ihanan hempeä ja rauhallinen lakka, on hyvä peruslakka tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kokoelmassani on siis ollut suuri aukko ennen tätä tilausta! Decades of Dysfunctionin näittekin jo käytössä pääsiäslakkauksessani.


Nailsupplies -tilaukseni pakollisten hankitojen osuus on tässä. IBD 5 Second Brush-On Gel Resin -liiman olen todennut parhaaksi koittamistani kynsiliimoista. Se on paksumpaa kuin monet muut liimat, eli ei valu ympäriinsä kynsinauhoille ym. ja kuivuu kaikista nopeiten. Ei kuitenkaan lähellekään tuossa 5 sekunnissa, niin kuin mainostaa, mutta kuitenkin suhteellisen nopeasti. Käytän tätä siis pienten repeämien paikkailuun ja silk wrappien kiinnitykseen, jos repeämä tarvitsee sellaisen vahvistuksekseen. Minulta on myös puttunut kunnollinen kynsinauhatyönnin, joten tilasin kokeiluun yhden. Ei tämä kyllä ihan niin hyvä ollut kuin toivoin, mutta kelpaa kyllä hetken minulle, kun en tarvitse tätä kuitenkaan kuin vain omaan käyttööni. Tuossa työntimessä on nimittäin ehkä vähän väärä muoto ja sen reuna on vähän liian terävä. Saa varoa että irroittaa oikeasti vain kynsinauhaa, eikä mukaan lähde kynnen päällimmäistä kerrosta.




Vihdoin ja viimein sain ostettua Oumaxi akryylimaalit! Kävin Cesars Shopin avoimien ovien päivänä ostoksilla ja muistin että minun on jo kauan pitänyt hankkia nämä. Harmi vain että minulla ei taida olla mitään kunnollista leveää sivellintä, jolla voisin harjoitella one stroke -tekniikkaa. Ehdotuksia mistä saisin hankittua sellaisen helpoiten ja edullisesti? :) Löysin myös kivoja tarjouksia ja mm. alla olevassa kuvassa näkyvä liila Sinan lakka (num.235) oli vain euron! Kuvassa on myös vanhempi vaaleanpunainen Color Club Bluff -lakka (muistaakseni 4€) ja harmaata samettipulveria.


Oletteko muuten huomanneet, että Glitterissä myydään nykyään myös kynsilakkoja? Sain tämän sinisiä ja liiloja pikkuisia glittereitä sisältävän Sky At Night -lakan heiltä testiin. En ole tätä vielä kynnelle kokeillut, mutta swatchailujen perusteella lakka sopii hyvin ainakin liukuviin glitterkärkiin ym. Lakkassa glitterit ovat siis kirkkaalla pohjalla, jolloin sitä on helppo käyttää koristeluun. Kerrostamalla saa myös peittävämämpää tulosta. Tuottetta pullossa on 5ml, ja jos oikein muistan, niin ainakin Forumin Glitterissä, taisi lakkojen hinta olla jossain neljän euron hujakoilla?



13 kommenttia:

  1. Ihana Miss Conduct<3 Samettipulveri näyttää ihan joltain villalta tuossa purkissaan:)

    VastaaPoista
  2. Hahaa, täälläkin on tosiaan Miss Conduct :D Se näyttää kyllä ainakin pullossa tosi ihanalta, ja koska rakastan OPI DS Extravagancea, uskon tykkääväni kovasti myös tuosta. Tuota IBD Gel Resiniä käytän itsekin kynsien paikkaamiseen ja olen samoilla linjoilla: se on parasta kynsiliimaa mitä olen kokeillut, ja aivan erityisesti tykkään siitä, ettei se kuivu pulloon samalla tavalla kuin Orlyn liima. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :p
      Ai, säkin olet löytänyt tämän liimahelmen? :D Suomesta en ole löytänyt mitään lähellekään yhtä hyvää. En olekaan koittanut tuota Orlyn liimaa, mutta eipä sitten tarvitse kokeillakaan.

      Poista
  3. Voi ei, uusia kynsilakkahimotuksia..! Jäikö toi tilaus tulliin sulla? Haluaisin tilata, mutta 22 eurolla ei montaa lakkaa saa. Ilmeisesti nettitullaus on ihan piece of cake mutta silti epäilyttää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jäänyt tulliin tämä paketti, mutta yksi iHerb paketti jäi niin sen sai ihan helposti hoidettua ja maksettua netin kautta ( ei ollut iso summa), jonka jälkeen paketti lähetettiin jatkamaan matkaansa kotiovelle :) Eli ei kannata pelätä sitä tullia ihan kamalasti, mutta uskon että on aika pieni mahdollisuus että tälläinen pieni paketti edes jää sinne...

      Poista
  4. Ihania nuo Orlyn lakat. Mulla olikin jo valmiiksi himotuslistalla nuo glitterit ja tietenkin Miss Conduct.

    VastaaPoista
  5. ihania toi sini- ja kultaglitterlakat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? ^_^ ...Huom se on kupariglitter :P

      Poista
  6. Kivoja ostoksia ja joo huomasin et glitteriin oli tullut lakkoja.Samoin bikbokissa oli kans

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Bikbokissa myös? Kohta kaikilla ketjuilla on omat lakat! :)

      Poista
  7. Voitko tehä postausta näiden tuotteiden testaamisesta(;?

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...