15.1.2014

Essie Shearling Darling talvikokoelma

"You know I like to shake things up in winter"

Essien tämän talven kokoelma esittelyssä tänään. :) Shearling Darling -kokoelma* on sekoitus creme- ja shimmerlakkoja glitterisellä ripauksella. Kuudesta lakasta neljä on tummia talvisia sävyjä, joita pehmentää kaksi tummahkoa pastellia, tai kuten Essie niitä kuvailee "angorapastellia". Mielestäni lopputuloksena on onnistunut ja mielenkiintoinen kokonaisuus.


Sekoitus sanaleikkiin hauskasti viittaava "lumihiutalepallo" (snow globe), on tällä kertaa edustamassa kokoelmaa mainoskuvissa ja kokoelman pakkauksessa Shearling Darling -lakan kanssa. :) Onko muuten suomeksi tuollaiselle, nestettä ja lumisadetta tai glitteriä ym. sisältävälle, koristepallolle jokin muukin nimitys? Yritin kovasti keksiä, mutta ei tullut mieleen...


Shearling Darling - kokoelman nimikkolakka, on kaunis syvä, murrettu viinin/mahonginpunainen. Vähän punaisempi luonnossa kuin näissä kuvissa.

Mind Your Mittens - essie kuvailee tätä tummaksi turkoosiksi, mutta minusta se on erittäin syvä harmahtava vihreä.

Parka Perfect - "kašmirharmaa" on kokoelman vaikein saada toistumaan oikein kuvissa. Se nimittäin tahtoo jostain syystä olla vaaleansininen eikä harmaa, huoh. Huomasin että monella muullakin bloggaajalla on ollut sama ongelma tämän kanssa. Parka Perfectissä on pientä hopeista glitterhilettä/shimmeriä. Samantapaista kuin Naughty Nautical kesäkokoelman lakoissa. Nätti. ♥

Sable Collar - Tumma luumunruskea kuparisen pinkillä shimmerillä (jota oli vaikeata saada tallentumaan kuviin tietysti). Tämä nätti moniulotteinen sävy näyttää, valaistuksesta riippuen, välillä enemmän violettiin vivahtammalta ja joskus taas ihan ruskealta. Love it! Tämä sävy pääsi ensimmäisenä kynsille.

Warm & Toasty Turtleneck - pitkähkön nimen takana on kaunis harmahtava liila creme. Essie kuvailee tätä viileäksi pinkiksi, mutta itse nään tämän kyllä pinkkiin vivahtavana harmaanliilana. Kai se on katsojan silmissäkin. Nätti ja monikäyttöinen sävy joka tapauksessa.

Toggle to the Top - kokoelman näyttävässä glitterissä on vähän tekstuurimainen lopputulos ilman päällyslakkaa. Lakan tumman viinipunainen ja jellymäinen pohja on täytetty pienillä punaisilla glittereillä. ♥ Essie kuvailee tätä katseet kääntäväksi kimmeltäväksi granaatinpunaiseksi. :)
Mitäs mieltä olette tästä kokoelmasta? Löytyykö kokoelmistanne jo joitain näistä talvisista sävyistä? Tänä talvena Essien uutuuksista on ollut enemmän pinnalla erikoisempia ja glittereitä ja tekstuureita sisältävä Encrusted-kokoelma, mutta mielestäni tässäkin kokoelmassa on huomioon otettavia kauniita sävyjä. :)


*Kokoelma saatu testiin blogin kautta.

12 kommenttia:

 1. Ah näitä sävyjä! Harvemmin Essien kokoelmat on herättäny mitään erityisiä tuntemuksia, mutta tässä on kummallisen paljon varteenotettavia lakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä tässä on todella onnistuneita sävyjä! Tykkään kyllä muutenkin yleensä essien lakoista, heh :)

   Poista
 2. Parka ja Turtleneck on ehdottomia hankintoja! Muuten en murretuista sävyistä ole kauhean kiinnostunut, mutta Essie osaa ne niin kovin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä nappivalintoja! :) Murretut sävyt on oikein tehtynä todella nättejä ja monipuolisia.Tummista sävyistä suosittelisin tosiaan vielä tuota Sable Collaria ;p

   Poista
 3. Tämä on kyllä - kuten olen joka paikassa sanonut :D - musta vuoden 2013 onnistunein kokoelma koko kynsilakkamaailmassa. Aivan mahtavia lakkoja, vaikka pari sävyä eivät sinänsä ihan täysin kolahtaneetkaan. Ja olen kyllä kans sitä mieltä, että Turtleneck ei todellakaan ole mikään vaaleanpunainen vaan murrettu violetti! o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan! Ei se ole lähelläkään vaaleanpunaista mun mielestä :D ..Tässä kokoelmassa on kyllä todella onnistuneita sävyjä ja koostumuksia. :)

   Näissä suomalaisissa tiedotteissa, mitä sain kokoelman mukana lukee talvi 2014 -kokoelma, että oliskohan nämä tulleet kauppoihin täällä vasta nyt?

   Poista
 4. Nam, herkkulakkoja. Likasiasävyjä miljuunasti. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania ovat, uhh! Olen koittanut hillitä tätä noussutta kynsilakkojenostovillitystä, vähän turhaan (tai huonosti) ilmeisesti kun tänäänkin ostin kaksi lakkaa alepöydiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D mutta alennusmyynneistä ostaminenhan on periaatteessa vain säästämistä, eikö? ;)

   Poista
 6. Mulla on nämä - ja mun oma ehdoton suosikki on toi sable collar :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sable Collar on kyllä niin ihana! Sopivan erikoinen, mutta monikäyttöinen ja nätti :) ...Ootko ollut muuten tyytyväinen kokoelmaan?

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...