4.1.2014

Vuoden 2013 suosikkilakkaukset

Vuosi 2014 on lähtenyt jo vauhdilla käyntiin ja arki rullaamaan. Töiden merkeissä on nämä ensimmäiset päivät täällä nimittäin vietetty. Palataan vielä hetkeksi kuitenkin viime vuoden kynsien äärelle. Ajattelin nimittäin nyt jatkaa tätä mahtavaa "vuosikatsaus perinnettäni" tällä postauksella.  :D Tälläiset samanmoiset postaukset olen siis rustannut jo aikaisempina vuosina 2012 ja 2011. Vanhoihin postaukseen pääset vuosilukujen linkeistä. Ideana näissä on minulla ollut kerätä yhteen postaukseen minua itseäni eniten miellyttäneet tekeleeni edelliseltä vuodelta (huh, onpas itsekeskeistä taas :D),  ei välttämättä joka kuukaudelta, mutta kuitenkin edes vähän jotain jokaiselta vuodenajalta. Jossain kuussa on sattunut olemaan enemmän aikaa, innostusta ja onnistumisia kuin toisessa, joten olen keskittynyt niihin kivoimpiin juttuihin. :)


Viime vuonna aloitin uudessa opiskelupaikassa ja opiskelurytmiin ja arkeen pääseminen oli aluksi haastavaa ja, no jos totta puhutaan, vieläkin vähän hakusessa. :D Tuntui että aikaa ei useinkaan ollut ylimääräisiin pikkupipertelyihin ym. ja turvauduinkin usein yksinkertaisiin ja vähillä tarvikkeilla toteuttaviin lakkauksiin tai sitten tuttuihin ja turvallisiin tekniikoihin. Tämä ei välttämättä ole kuitenkaan huono asia, sillä tykkäsin monesti suunnattomasti kuitenkin lopputuloksesta. Kesällä tekstuurilakat rantautuivat tähänkin kotiin Zoyan PixieDustien muodossa, jolloin innostuin myös kunnolla erilaisista teippailuista (eikä nuo innostukset ole kyllä vieläkään ihan laantuneet, köh). :) ...Ensimmäisessä kuvassa komeilee yksinkertainen liila ruffian-lakkaus.


Pääsiäisenä testailin lehdenpalasilla koristelua pirteän värisiin helmenpuolikkaisiin ja vaaleaan taustaan yhdistettynä.


Viime vuonna ei tullut paljon leimalua harrastettua (toivottavasti asia korjaantuisi tänä vuonna), mutta näistä ruusuista aksenttikynnessä pidin kovasti. Muihin kynsiin sipaisin turhamaisesti Deborah Lippmannin Boom Boom Pow kultaglitterlakkaa, joka sisältää aitoa kultapölyä. :p


Sitten alkoi hempeä kevätkausi ja maalasin kynnet täyteen pilviä inspiroituneena kaulakorusta. :)


Lämmön mukaan väriä vaihtavan lakan testailua pinkkihopeassa ruffian ja fishtail-manin yhdistelmässä.


Vappuna halusin testata mahdollisimman monta uuden essien kevätkokoelman lakoista yhdellä kertaa ja päädyin roiskimaan värejä kynsilleni abstraktisti inspiroituneena bloggajaakolleegoiden samantyylisistä lakkauksista. Näistä kynsistä innostuin tekemään myös kuvatutoriaalin. :) Tykkäsin hempeilysotkuista kyllä ihan älyttömästi (kuten varmaan huomaa profiilikuvastakin, heh)!


Opiskelupaikkani ainejärjestön vuosijuhlia varten lakkailin kynnet samansävyisiksi juhlapuvun kanssa


Kevät läheni jo loppuaan ja oli tyttöjen kanssa järkätyn kynsiblogimiitin aika! Miittiä varten turvauduin taas sinisen sävyihin, mutta panostin kaiken sählingin keskellä ja maalailin akryylimaleilla jotain lehtien/sulkien välimuotoja koristeiksi. :D


Sitten oli kesä ja PixieDustit. Tarviiko muuta näistä herkullisista sokerilakoista sanoa? :D


Kesällä innostuin myös yhdistelemään pirteitä värejä essien kesäkokoelman innoittamana. Tästä fishtail-manista tein myös kuvatuton.


Niittejä ja mustavalkoglittereitä sinisellä pohjalla. Nimesin kynnet niittitähtitaivaaksi ja kaduin sitä oikeastaan heti, sillä merenhän nämä minulle ensimmäisenä mieleen tuovat.


Teippailua, tekstuuria ja neonlakkaa. Aah, ihanan kesäinen yhdistelmä! Tuleepas tässä haikea olo ja halu päästä johonkin auringon alle. :(


Maalailin minä viime vuonna ensimmäiset one stroke -kukkasetkin! Vihdoinkin! :D Pohjalakkana toimi ihana A Englandin hololakka, Fated  Prince.


Zoyan syyskokoelmat eivät jättäneet tälläkään kertaan ketään kylmiksi (ainakaan minua!) ja teippausinnostukseni myötä yhdistin syksyiseen punaruskeaan pohjaan ihania Zoya Maria Luisa -lakan kultalastuja. Tästäkin lakkauksesta tein kuvatutoriaalin sitä kaipaileville. :)


Lisää teippailua, tekstuuria ja niittejä. :D TradeTrackerin gaalaa varten kynnet piti saada juhlakuntoon ja sopimaan asukokonaisuuteen. :)


Pikkujouluihin sopivasti jouluista tunnelmaa sai helposti punaisella Viva la Divan glitterlakalla rajattuna valkoisilla pyörylöillä. :) Neutraalina pohjana toimi, itseasiassa sama kamelinruskea Zoya Flynn, kuin edellisissä TT-gaalakynsissä.


Joulujoulukynnet eivät olleet tällä kertaa niin onnistunet, mutta näihin yksinkertaisiin sinisiin jäähilekynsiin olin erittäinkin tyytyväinen.


Viimeiseksi vielä nämä uudenvuoden juhlakynnet. Tässäkin käytin teippiä, mutta tällä kertaa teipit saavat jäädä koristamaan kynsiä pelkän rajausapuna käyttämisen sijasta. :p Näissä pidin erityisesti irtohologlitterillä koristellusta aksenttikynnestä ja no tietysti kauniista Sleeping Palace A Englandin hololakasta. :)

Mitkä kynnet olivat erityisesti teidän mieleenne ja löytyivätkö ne tästä listasta? :)
Kiitos kaikille lukijoille edellisestä vuodesta ja siitä että olette edelleen siellä ruudun toisella puolella. En olisi varmasti jatkanut tätä bloggaamista näinkin montaa vuotta ilman teitä!  ♥♥♥

6 kommenttia:

 1. Niin paljon ihania kynsiä ollu etten pysty valikoimaan vaan yhtä :D Mut näistä kuvista ihanimmat on fishtail, Teippailua, tekstuuria ja neonlakkaa tai gaalaan tehdyt kynnet... Ei pysty vaan valitsemaan yhtä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos ihana! <3 ..En mä kyllä itekään osaa valita vaan yhtä, haha :D

   Poista
 2. Kiva, kun säkin teit tällasen postauksen! Mä tykästyin erityisesti noihin TT-gaala -kynsiin, ja saatan matkia niitä tänään, kun en vielä tiedä mitä lakkailis :D Myös nuo uudenvuoden kynnet on erityisesti mun silmien mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gaalakynnet on kyllä yhdet mun suosikeista! :) Onnistu ihmeen hyvin vain sellasen pienen idean pohjalta ja kuvat onnistu myös onneksi ^_^

   Poista
 3. TT-gaalakynsiä ihastelen minäkin, mutta ehkä VIELÄ enemmän rakastan noita vaaleanlila-hopea-valkoisia pilvikynsiä. Ne on vaan niin... ihanat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Pilvikynnet oli kyllä ihan mahtikset :) Koulukavereilla meni varmaan hermot kun esittelin niitä kaikilla sillo, haha :D

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...