13.1.2014

Kuin karkkikaupassa


Oli tarkoitus siivota julkaisua odottavista postauksista ennen loppiasta pois näitä tapahtumajuttuja, joissa tuli käytyä ennen joulua, mutta tässä sitä taas ollaan! :/ Pari häppinenkiä olisi vielä odottamassa pääsyään parrasvaloon. Haluan Candy Shopilla vierailusta kirjoittaa, vaikka näin sitten vähän myöhässä, koska oli kivaa ja otin paljon kuvia tätä varten! :D Postaus onkin aika kuvapainotteinen, mutta toivottavasti tykkäätte. :)

Candy Shop kutsui siis kasan kauneusbloggaajia pikkujouluglögeille ja tutustumaan heidän suloiseen ja pikkuiseen kosmetiikkakioskiinsa Helsingin Lönnrotinkatu 9:ssä. Candy Shophan palvelee edelleen myös verkkokaupana



Jemma Kidd Make Up School tuotteita esillä peilin edessä. Ei ole tullut tilaisuutta tehdä tuttavuutta kyseiseen sarjaan aiemmin ja tutkiskelin tarjontaa innoissani. Ihastuin yhteen poskipunaduoon lopulta sen verran, että se päätyi mukaan kotiin saakka. :p Jemma Kiddin huulipunia ja kiiltoja on muuten aimo kasa tarjouksessa Candy Shopissa tällä hetkellä :)

Glögiä ja suussasulavia Candy Shopin Heidin leipomia piparikuppikakkuja, nums. :p

Himotushylly 


Uutena Candy Shopille ovat tulleet Rococon kynsilakat, mistä tälläinen kynsihullu on tietenkin erittäin mielissään. Tässä Kissiksen ottama kuva kädestäni, kun tutkin innoissani Rococo:n lakkojen eri koostumusten eroja. :D



Candy Shop tuo maahan monia kiinnostavia ja Suomessa vähän tuntemattomampiakin kosmetiikkasarjoja. Karkkikaupasta löytyy mm. kehuttu ja palkintoja voittanut luomusarja Pai Skincare, raskauden ajan kauneuspulmiin keskittynyt Mama Mio, legendaarinen Burt's Bees, hiustuotesarjat Percy & Reed ja Rahua. Löytyypä heiltä myös suloinen lapsille suunnattu ihonhoitosarja Eco.Kid. :)




Saimme myös vähän esimakua Candy Shopille tulossa olevasta (ainakin toivottavasti!) sarjasta, joka ei olekaan yhtään sen vähäisempi kuin Lipstick Queen! Tästä ensikosketuksesta tuohon valloittavaan sarjaan, sain siis innostuksen hankkia laivaressulla Tukholmasta Sinner linjan Hot Rose sävyn. :) En malttaisi odottaa, että näitä pääsisi shoppailemaan ihan Suomessakin. Katsokaa nyt niitä! Joskus on hyvä erikoistua vain tiettyyn osa-aluesseen, niin kuin tässä huulimeikkeihin, koska silloin syntyy tälläisiä erikoisuuksia ja loppuun asti mietittyjä ihanuuksia. 




Sinä iltana saimme tehdä ostoksia hiukan edullisemmin kuin normaalisti. Käytin tarjouksen hyväksi ja ostin pari minua kiinnostanut ja tarpeellista tuotetta. :) Dr. Bronner's luomusaippuat ovat kuulemma huippusuosittuja jenkeissä ja minäkin kiinnostuin tuotteista sitten sen verran, että otin yhden Magig All-One palasaippuan testailuun. Näillä voi siis kuulemma pestä lähes kaiken kasvoista, vartaloon, hiuksiin, lattioihin, ikkunoihin ja lemmikkien turkkeihin asti. :D Itse hankin tämän lähinnä meikkisiveltimien puhdistukseen, mutta voi olla että myös vartalonpesuun tämä ihanan sitruksinen saippua vielä pääsee. :) Näitä on siis useampaakin eri sorttia tämän Citrus Orange -saippuan lisäksi. On piparminttua, laventelia, ruusua, mantelia... Palasaippuoiden lisäksi löytyy erilaisia nestesaippuoita, jotka on pakattu hassuja tekstejä täynnä oleviin pumppupulloihin.  




Burt's Bees:ltä oli myös pakko ottaa kulttimainetta niittänyt kosteuttava huulirasva kokeiluun. Valitsin mangovoita (mango butter) sisältävän voiteen, joka tuoksuu ihanan makealta ja melkeinpä syötävältä, hih. Hyvä hankinta tämä olikin, kosteuttaa mielestäni hyvin ja voidetta on miellyttävä käyttää kaikin puolin. :)


Viimeinen ostokseni on siis tämä Jemma Kidd Make Up School Powder Blush Duo. Jahkailin aika kauan otanko vai enkö, mutta onneksi päädyin sitten antamaan tälle mahdollisuuden, sillä poskipuna on ollut siitä lähtien melkein päivittäisessä käytössä! Tämä onkin juuri sellainen helppo arkimeikkipuna, josta tulee sopivasti väriä poskille, mutta ei ole niin pigmenttinen että väriä tulisi herkästi liikaa. Tykkään myös tukevasta ja littanasta rasiasta. Tämän saa siis helposti mukaankin, eikä se vie liikaa tilaa meikkipussissa ja kannessa on iso peili helpottamassa matkalla meikkailua. :) 


Tässä poskipunaduossa toinen sävy on neutraalimpi persikkainen ja toinen kylmemmän roosa/ vaaleanpunainen sävy. Tykkään molemmista! :D Valitsen sävyn käyttämäni sävyn yleensä muun meikin mukaan eli jos käytän esim. kylmempää huulimeikkiä, niin poskillekin sudin silloin kylmempää sävyä ja taas toisin päin. Joskus käytän molempia sävyjä, niin että persikkaista laitan enemmän poskiluun alapuolella ja roosaa ylemmäs ja poskipäille. En tiedä huomaako eroa kukaan, mutta välillä on hauska vähän leikkiä. :D


Jemma Kidd Make Upp School pakkauksissa tulee myös mukana pieni lehtinen, jossa on Jemman "meikkikouluvinkkejä" kyseisen tuotteen käyttöön. Tämä on mielestäni tosi kiva lisä ja varsinkin nuoremmille ja meikkausta vasta aloitteleville varmasti kätevä ja mieluinen. Hyvä lahjaidea nuorelle naiselle/ tytölle eikö? :)



Saimme kaikki tapahtumasta myös pienet lahjakassit mukaan, joihin saimme valita yhden Rococo:n kauniisti pakatun kynsilakan. Nuo Rococo:n kynsilakkojen pahvipakkaukset ovat mielestäni aivan upeita ja tuovat sellaista ylellisyyden tuntua lakkoihin, jollaista tavallisesti kynsilakoissa ei ole. Tämän takia nämäkin olisivat minusta todella kivoja lahjoja ja ainakin itse tykkään saada lahjaksi kauniisti pakattuja kauneus- tai muitakin tuotteita. :) Paketissa lakka myös kulkee turvallisemmin mukana... Valitsin sävyksi valkoisen Ice-Berg:n, jonka testailut jatkuvat vielä. Kokeilin tätä jo kerran joulukynsissä, mutta silloin kokeilin sitä Isadoran Peel Off Base -aluslakan päälle, niin en osaa vielä kunnollista arviota tästä antaa. Toivoin siis tämän olevan todella peittävää ja pigmenttistä, jolloin lakkaa olisi helppo käyttää pohjana koristeluihin tai itse koristeluissakin.


3 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan näköinen liike! (: Nuo Rococo:n lakat on kyllä niin upeita pakkauksiltaan. Olisi suorastaan hankala valita pitäisikö nuo pakkauksineen päivineen esillä vai ilman :D

    Livboxissa tuli joskus pieni pala tuota sitruuna-appelsiini saippuaa, mutta itselläni on jäänyt se nurkkaan lojumaan ja meinasinkin heittää sen pois. Palasaippuoista en pidä muutenkin ja jotenkin oman näytepalan haju oli todella kamala.. En tiedä onko vika sitten tuotteessa vai omassa nenässä :D Missään ei kumma kyllä kerrottu sen olevan kaikkeen soveltuvaa saippuaa, joten ehkä sillä voisi pestä vaikka ne meikkisienet tai vaikka koiran, jos se siihen(kin) tarkoitukseen sopii. Kiitokset siis vinkistä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Candy Shopin liike on kyllä suloinen! ^_^ ..Jep, vähän samaa "ongelmaa" on täällä mietitty Rococo:n pakkauksen kanssa. Nää on taas näitä elämää suurempia kysymyksiä, haha :D

      ...Palanen vain tuli? :-o Tuo mun saippua tuoksuu kyllä mun mielestä ihan kivalta ja tuoksu on tosi mieto, eikä jää korostu sillä pestessä tai jää "leijumaan". :D Mutta hyvä, jos saat nyt tästä idean käyttötavalle, onhan se aina parempi kuin pois heittäminen. :) Unohdin muuten mainita postauksessa, että tuo saippua tosiaan vaahdottuu ihan kivasti kanssa, joten senkin takia voi sille löytyä useampia käyttötapoja kuin normipalasaippualle.

      Poista
    2. Siis syyskuun Livboxiin (kuukausittainen kosmetiikkapaketti, jonka sisältö on aina yllätys) sisältyi näytekokoinen pala (28g) tuosta Dr.Bronnerin saippuasta :)
      Onneksi sen kokoisen palan saa suhteellisen nopeasti käytettyä, kun käyttötarkoituksiakin on noin monta :D

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...