26.1.2014

Pandan 25-vuotissynttärimiitti



Kaksi viikkoa sitten lauantaina kokoonnuimme kosmetiikkabloggaajien kesken juhlistamaan Piece of Panda -blogin Pandan neljännesvuosisataisia. :) Onnea vielä ja tervetuloa tähän "varttuneempien ja viisaampien" joukkoon, haha! :D Sanomattakin on varmaan selvää, että samanhenkisessä porukassa tuli vietettyä mahtava ilta, jota kruunasivat Mr. Pandan suussasulavat kokkailut, hiukan kuohuvaa tietty ja innostuneen puheensorinan ympäröimät erinäköiset purkit ja purnukat. ;) ...Lupasin Pandalle toimia juhlien epävirallisena kuvaajana, jotta juhlakalu saisi itse keskittyä olennaiseen. Kuvia tulikin räpsittyä innokkaasti ja onneksi onnistuneitakin otoksia tuli jokunen. :D 


Pandojen lisäksi meidät toivottivat tervetulleeksi poppareilta tuoksuvat, innostuneet ja suloiset karvaturrit, Nestori ja Sofia. ♥ Fretit olivat tietysti juhlijoiden ihastelun ja silittelyn kohteena ja kivasti ne tykkäsivät istua sylissäkin. Minäkin sain ensimmäistä kertaa syöttää Nestorille sen lempiherkkua (jotain vitamiinitahnaa O.o), josta se oli aivan älyttömän innoissaan, haha. :D Harmi kun ei otettu videokuvaa maiskuttelusta...

Emäntä antaa keskittyneenä suunnistusohjeita matkalla oleville vieraille ^_^



Ihastuneita huokauksia aiheutti myös Pandojen todella kaunis ja tunnelmallinen koti, jonka sisustuksessa näkyi kivasti molempien kiinosuksen kohteet. :) Pandan suloiset pehmolelut siellä täällä, piristivät harmaan eri sävyistä pääosin koostuvaa sisustusta ja kosmetiikkaharrastuskin näkyi pienissä yksityiskohdissa. Mr. Pandan maalaamat taulut ja soittimet taas toivat tietynlaista kahdehdittivaa omaperäistä tyyliä olohuoneen seinille. :) I love your home!!! :D



Alkumajat oli täytetty Marqués de Monistrol Vintage Brut -kuohuvalla, jonka makeana seurana saimme herkutella Chjokon tarjoamilla suklaa-pistaasipähkinä -praliineilla sekä maitosuklaa & lime ja valkosuklaa & mustikka -macaroneilla. Nums ja nams! :p



Kun kaikki juhlijat olivat selviytyneet paikalle ja alkuhörpyt ja hömpötykset hoidettu, oli aika lahjoa päivänsankaria. Olimme keränneet yhteistuumin Pandalle pari pussukkaa täyteen, mitäs muutakaan kuin, (toivottavasti mieluisia) kosmetiikkaherkkuja! :) ...Kuulemma kelpasi ;) Näyttävä paljettirusetti Pandan hiuksia koristamassa oli muuten synttärilahja Ilonalta.  Alusta loppuun asti itse suunniteltu ja ommeltu. ♥



Saapuessamme meitä kiellettiin kurkkaamasta keittöön, jossa Mr. Panda vielä viimeisteli tarjoilujen esillepanoa. Jännityksen tiivistyessa niin sanotusti meidät kuitenkin kutsuttiin keittöön, jossa herra ammattimaisen tyylikkäästi esitteli luomuksena ja pääsimme aloittamaan herkuttelun (pakollisen valokuvaamisen jälkeen tietysti). :p


Laitila oli sponsoroinut tapahtumaan alkoholittomat juhlajuomat. Söpöt retrohenkiset limut olivat saaneet seurakseen koko komeuden/söpöyden kruunavat pinkki-valkoraidalliset pillit Teippitarhalta.




Salaattiabaarista löytyi erilaisia täytteitä, kylmäsavulohirullat tilli-mustapippuri-tuorejuustotäytteellä, cosmopolitan-salaattilehtien sisältä löytyi jokiravun pyrstöjä ja aiolia, kolmioleivät oli täytetty mustapippurituorejuustolla ja chorizolla. Makealta puolelta löytyi keksien ja karkkien lisäksi Ilonan leipomia suussasulavan herkullisia Devils Food Cake -muffineita ja Pink Velvet -cupcakejä. Slurps! 




^Panda arpoo :)

Syömisen jälkeen oli pienen arvontatuokion aika. Kaikki voittivat jotain, jee! :) Myöhemmin oli myös pieni Mr. Pandan järjestämä tietovisa, jossa viittausnopeudella oli myös merkitystä. ;) Minulla kävi tuuri ja voitin yhden kolmesta tietovisan palkintoina olleista, Schwarzkopfin näyttävästi pakatuista Oil Miracle -paketeista. Siitä ja arvontapalkinnosta lisää postauksen loppupuolella.



Arvonnan jälkeen vieraiden lahjominen jatkui ja oikein toden teolla! Saimme jättikassilliset täynnä pienempiä pusseja ja toinen toistaan mielenkiintoisempia ja/tai käytännöllisiä uuisia juttuja. :) Ihan mahtavaa! Innostunut puheensorina täytti olohuoneen ja Panda joutui jopa rauhoittelemaan meitä, jotta sai esiteltyä Make Up Storen tyylikkäiden mustien kangaskassien sisällön yhteisesti, haha :D

Kassissa pilkottaa mm. Simplen Eye Make-up Remover Pads -paketti, Glitterin hiusharja ja Triple Dry Active -dödö...


Glitter lahjoitti meille pakkaselta sormia suojaamaan pirteän väriset käsineet (hanskoja oli pinkkejä ja neonkeltaisia). Näiden kanssa ei edes tarvise valita käsien paleltumisen ja puhelimen käytön välillä, koska käsineiden sormienpäät on verhoiltu sähköäjohtaviksi ja niillä pystyy näin ollen käyttämään kosketusnäyttöä. :) Hintalapusta lunttasin että tälläiset saa itselleen hankittua hintaan 5,90 €. 


 Make Up Storen led-valo -huulikiilolla bileet voi alkaa! :D


Ööh, iltapalatarjoilujen jälkeen meno oli jo sen suuntaista, että päätettiin "vähän" kuvailla Sininin kanssa, hehe... :D Ainakin oli hauskaa! Yllä Sininin pään päällä muuten mun uusi ja ihana Panasonic Lumix GF6 -kamerani (sensuroin itseni kuvasta menemällä kuvaajan taakse piiloon, kynnet piti kuitenkin tietty olla esillä)! Olen kokonaan unohtanut esitellä kameran täällä blogissa, mutta nämä ja suurinosa edellistenkin postausten kuvista on siis otettu tällä aarteella. U like? ;) 
...Tehtiin Sininin kanssa kimppatilaus Amazonista, kun molemmat oli uuden kameran tarpeessa. Vielä on kyllä käytössä opettelemista, mutta oli kyllä ainakin mun mielestä hyvä päätös. :)

kuva: Sinini

Juhlakalukin liittyi seuraan ja joukossahan se hulluus tiivistyy, eikö. :D


Tähän postauksen loppuun ajattelin ottaa joitan goodie bagistä löytyneitä mielenkiintoisia tuotteita esittelyyn arvonta- ja kilpailuvoittosettien lisäksi. 

Voitin siis tietovisassa tämän kauniisti pakatun Schwarzkopf Oil Miracle -tuotesetin. Pakkauksesta löytyy BC Bonacure Oil Miracle Shampoo, Liquid Oil hoitosuihke* ja Light Finishing Treatment. Näissä kaikissa on aivan taivaallinen tuoksu, jota en osaa ollenkaan kuvailla valitettavasti. :( Ehkä vähän jotain hunajan ja vaniljaisen suuntaan? Shampoota en ole vielä testannut, mutta öljyjä kyllä. Tykkään erityisesti hiuksiin jätettävästä silottavasta ja pehmentäväst suihkeesta (jolla saan hiukseni myös tuoksumaan ihanilta ♥). Sampoo ja hoitosuihke sisältävät tämän hetken "hittiöljyä" eli argan-öljyä. Silottavassa hoitoöljyssä taas on marula-öljyä (en ainakaan löytänyt Incistä arganöljyä).



Arvonnassa minulle osui Qtica Smart Spa Lemon Dream suihku/kuorinta -setti. NailCityn maahantuoma Qtica-sarja on minulle ennestään tuttu vain yhden käsivoiteen perusteella ja oli mielenkiintoista päästä tutustumaan tuotteissin vähän laajemmin. Kokeilinkin jo setissa tullutta vartalolle tarkoitettua sokerikuorintaa ja oih, mikä lumova sitruunan tuoksu! Tällä saa kyllä lisättyä ihanan hemmotteluhetken tavalliseen suihkurutiiniin. Kuorintaa oli minusta miellyttävä käyttää ja se huuhtoutui helposti iholta jättäen sen pehmeäksi ja kosteutun tuntuiseksi. Ainut ongelma oli ainakin minulle purkin saaminen auki! :D Siinä on kyllä kanssa yksi todella varmasti pakattu tuote, mm. kansi oli ympäröity kokonaan muovilla (vinkki: välipohjan voi vain nostaa irti, vaikka se ei välttämältä siltä näytä/tunnukaan).


Exuviance Travel Kit herätti minussa todella paljon kiinnostusta. Exuviance-sarjan perustajat ovat keksineet ja patentoineet AHA-teknologian eli ne kuorivat ja uudistavat hedelmähapot. Nyt heidän tuotteissaan on erityisiä herkällekin iholle sopivia PHA-happoja (Poly Hydroxy Acid). Olen testannut vasta paketin mukana tullutta kuorintaa ja kasvovettä, mutta nämä ainakin vaikuttavat hyviltä. Varsinkin Soohting Toning Lotion -kasvovesi tuntuu vaikuttavan ihooni vähentäen epäpuhtauksia. Tuoksu on näissä mieto mutta miellyttävä. Mielenkiinnolla odotan millaisia muut sarjan tuotteet ovat ja lunastavatko ne lupauksensa. Onko teistä joku Exuviance tuotteiden käyttäjä ja minkälaisia kokemuksia teillä on?


Triple Dry Active -antiperspirantti* roll-on on joukon yllättäjä. Minähän olen tässä jo yli vuoden päivät vannonut Clarinsin Roll-On:in nimiin, mutta nyt näyttää siltä, että se on saanut yhden varteenotettavan vaihtoehdon! Olen käyttänyt miitistä asti Triple Dry:ta ja minusta se pitää todella hyvin. Ei kyllä ihan tuota 72 tuntia, mikä purkissa seisoo. Tämä kuivuu Clarinsiin verrattuna nopeammin,  mutta jättää hiukan helpommin vaatteisiin jälkiä. Tuote ei myöskään ärsytä tai kutita ihoani, kuten monet muut roll-onit. Antibaktreesista antiperpiranttia käytetään ohjeen mukaan neljänä peräkkäisenä iltana tai kunnes hikoilu on tasaantunut ja sen jälkeen tuotetta käytetään 2-3 kertaa viikossa kuuriluonteisesti. Täytyy myöntää että olen kyllä käyttänyt tätä päivittäin, enkä ole siis noudattanut ohjeita, heh. Luinkin ne itseasiassa vasta joskus viikon päästä tuotteen käyttöönottamisen jälkeen. :D 
Triple Dry:ta saa ainakin Apteekkituotteet.fi:stä, joten varmaan muissakin apteekeissa saattaa törmätä? Hinta on 10 euron hujakoilla. Kaiken kaikkiaan positiivinen uusi tuttavuus. :)


ACO Face BB Cream -voiteen otin miitin jälkeen testikäyttöön. BB-voiteethan taitavat olla monelle jo tuttuja ja sekin on tiedossa, että nämä lansimaissa myynnissä olevat BB:t ovat yleensä lähinnä sävyttäviä kosteusvoiteita. ACO kuvailee BB:tä näin: voiteessa yhdistyy päivävoide ja ihoa tasoittava ja peittävä meikkivoide. Antaa iholle kauniin hehkun ja mattapinnan. Ihon tasoituksen allekirjoitan ja on tämä vähän peittävämpää kuin normaali sävytettypäivävoide, mutta ei tällä kuitenkaan kovin peittäviin tuloksiin pääse. Tuote levittyy iholle ihanan kermaisesti ja kuivuu todella suhteelisen mattaiseksi. Voiteessa on myös pieniä valoa taittavia hippusia, jotka sitä (erittäin hallittua) hehkuakin antavat. BB-voide on myös kosteuttavampaa kuin tavallinen meikkivoide ja näillä pakkasilla lisäkosteutus ei ole ollut ollenkaan pahaksi. Tykkään myös voiteen hajustettomuudesta. Tämä on siis jäänyt minulla käyttöön. :) 

 Make Up Store Volume mascara ja led-valo -huulikiilto.


Miitissä useita ihastuneita "kiljahduksia" osakseen saanut Make Up Storen led-valolla varustettu Hot Pink -huulikiilto. Korkissa avatessa syttyvä valo helpottaa pimeämmissäkin olosuhteissa huulien meikkailua. Kiilto itsessään on shimmeristä ja aika läpikuultavaa. Tätä on helppo ja kiva lisäillä arkenakin, vaikka bilemeikkiin tämä valonsa puolesta erityisesti sopiikin. :D


Duroyn siveltimet on aina mieluisia ja tarpeellisia, mutta kiinnostavin testauskohde näistä on, myöskin led-valolla varustettu, automaattipinsettihärpäke. Kuulemma kätevää kun näkee kaikki pienimmätkin haituvat valon avulla. Tytöt jo tuolla juhlissa tosin varoittelivat, että sen käyttö vaatii sitten sitten harjoittelua ja tottahan tuo oli. Minähän ensimmäisellä kerralla vain "vähän napsaisin menemään" ja onnistuin nipsaisemeen pikkuisen ihoakin kulman alta, tyhmä kun ei kuuntele neuvoja. Heh, terveisin erheiden kautta oppija... :D


Viimeisenä on pakko näyttää teille tämä omaan kauniiseen paljettipussukkaansa pakattu Osiksen Session Hairspray matkakoko. Nyt kulkee kyllä hiuslakat niin tyylikkäästi laukussa mukana että! :) Pussuka on myös kätevä vaikkapa pienenä nättinä penaalina tai meikkipussina käytettynä.

Oli kyllä hieno juhla ja kiitoksia vielä kutsusta ja vaivannöstä Mr. ja Ms. Pandoille! 


*Affiliate-linkki.

2 kommenttia:

  1. No mä kattelinkin kun oli tutun näköisiä kuvia, en mä huomannut viime postauksesta (Pandan?), että nää olikin sun ottamia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä kuvailin ^_^
      ...Oli se Pandan postauksessa loppupuolella mainittu, että suurin osa oli mun kuvia, osa siis myös Pandan omia.

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...