7.3.2014

Ensimmäinen LivBoxini


Jep, tämäkin tyttö haksatti lopulta tilamaan tämän kuukausittaisen yllätyspaketin. :D Silmääni sattui nimittäin sen verran hyvä tarjous tammikuun lopulla, että päätin vihdoin kokeilla tykkäisinkö boxista. Tässäpä siis maaliskuun 2014 LivBox olkaa hyvä! ;)

Jännityksellä odotettu boxi tuntuu saavan joka kuukausi vilkasta keskustelua aikaiseksi Suomen naisväen keskuudessa. Tätä on ollut mielestäni hauska seurata näin sivusta ja nyt voin halutessani jopa liittyä joukkoon.  :D Boxi jaksaa ilahduttaa useampia ja yllätystuotteita kiitellään, mutta aina tuntuu löytyvän myös joku joka on syvästi pettynyt kuukauden laatikon sisältöön tai ainakin johonkin tuotteeseen. Palautetta on toki hyvä antaa ja mielestäni boxi onkin kehittynyt hyvään suuntaan (sen perusteella minkä verran nyt olen edellisten kuukausien paketeista käytyä keskustelua seurannut).


Minun ensimmäisestä boxistani löytyivät seuraavat tuotteet:

-Lumene LAB Age Preventing suojaava yövoide, 15 ml
-Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm (sävyssä 03 Mightiest Maraschino), 1.2 g
-Beyoncé Rise -tuoksunäyte, 1.2ml
-Louis Widmer Selftan Cream, 15ml
-L'Oréal Paris Elvital Fibralogy Thickness Booster, 30 ml
-Oral-B 3D White Luxe -hammastahna

Minulle ei osunut oikeastaan yhtäkään tuotetta, jota en voisi kuvitella käyttäväni. Ehdottomasti eniten hymyä nostattivat Cliniquen värillinen huulivoidekynä ja Lumene LAB -yövoide. Myös L'Orealin Fibralogyn testaamista odotan mielenkiinnolla. Yleensäkin otan mielelläni vastaan kaikki lisää tuuheutta näihin ohuisiin ja olemattomiin hiuksiin tuovat tuotteet. Tämä olisi kuitenkin ollut luultavasti sen verran eksoottiselta kuulostava uutuus, joten luulen että en olisi sitä itse uskaltanut kaupanhyllyltä poimia testiin. Kiva siis että tuote löytyi boxista.

Beyoncén Rise -tuoksua testaan myös mielelläni. Tuoksunäyte on onneksi pakattu pieneen lasituubiin. Ehdin nimittäin jo vähän säihkähtää, että se olisi sellainen "pussinäytetuoksu" boxin avatessani. Louis Widmer on minulle aika tuntematon merkki ja tämä itseruskettava ei nostattanut minussa kovinkaan kummoisia tunteita. Testiin tämä kyllä pääsee, vaikka olenkin aika vakuuttunut että Vita Liberataa* en helposti pois vaihda. Ehdin jo muista blogeista kurkkia, että joillan oli tämän tilalla Jurliquen vartalovoide (näytekoossa). Se olisi ollut minulle mieleisempi näistä kahdesta vaihtoehdosta, mutta eipä tuo nyt kovasti päässyt harmittamaan. Jurliquen tuotteet ovat kyllä ihania, joten toivottavasti niitä löytyy boxeista jatkossakin!

 Cliniquen -huulikynät ovat loistavia! 


Yövoiteelle on aina käyttöä ja en ole aikaisemmin testannut Lumene LAB -tuotteita, joten tätä on mielenkiintoista päästä kokeilemaan. :) ...Hmmm, nyt pitäisi vain osata päättää jatkanko LivBoxin tilausta vai tilaanko boxin vain ajoittain hyvän tarjouksen osuessa kohdalle. :p


*Affiliate-linkki

4 kommenttia:

 1. Sulla oli aika erinlainen kuin mun boxi,mutta ihan kiva silti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, taisi olla parilla erillaisella sisällöllä näitä boxeja tällä kertaa...:)

   Poista
 2. Hah, mulla kanssa tuli ensimmäinen (ja toistaiseksi kyllä viimeinenkin) boksi ja ihan tismalleen sama sisältö! Ja oikeastaan aika samat mielipiteetkin. Tosin tuoksunäytteellä en tee yhtikäs mitään, itseruskettava kanssa vähän villikortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai katos, en ole ainoa :D ...Eli boxi ei sitten vakuuttanut? Taisivat lähettää uusille tilaajille tälläisen sisällön sitten ja pidemmänaikaa tilanneille sen toisen version.

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...