8.3.2014

Hemmotteluvinkki käsien kotihoitoonIhanaa naistenpäivää! ♥♥♥

Naistenpäivän kunniaksi ajattelin kertoa teille pientä arjenylellisyyttä tuovasta käsien- ja kynsinauhojen hoitotuotteesta. Naistenpäivähän on oivallinen (teko)syy pieneen tai isompaan itsensä hemmotteluun ja herkutteluun. ;)

Artdeco Hand Balance All in One Manicure on minulle sellainen pieni arjen luksushetki käsienhoitorutiineissa*. Vaikka toisaalta tätä All in One -tuotetta voisi käyttää halutessaan vaikka päivittäinkin. :) Lumoavalta tuoksuvassa pullossa yhdistyy käsien- ja kynsinauhojen kuorinta ja kosteutus samassa pullossa. Kaksi faasinen tuote koostuu pohjalle kerääntyvästä Himalajan suolasta ja sen ylle asettuvasta aurinkoisen oranssisesta öljysekoituksesta. Art Deco Hand Balance sisältää mm. jojoba-, manteli-, oliivi-, ja aprikoosinsiemenöljyjä. 

Pulloa ravistetaan voimakkaasti ennen käyttöä jotta suola ja öljyt sekoittuvat tasaisesti. Tämän jälkeen herkulliselta tuoksuvaa öljysekoitusta kaadetaan käsiin ja hierotaan pyörivin liikkein. Itse käytän tähän kuorivaan hierontaan yleensä n. 2-3 min keskittyen käsien kuiviin alueisiin ja kynsinauhoihin. Tämän jälkeen tuote huuhdotaan pois lämpimällä vedellä. Eli oikeastaan koko tuotetta ei tarvitse pestä pois käsistä, vain sen suolaosa jolloin käsiin jää kosteuttavia ja pehmentäviä öljyjä. :) All in One Manicure tuoksuu oikeasti ihanalta! Tuoksu on hedelmäinen, appelsiini ja persikka tulevat minulle eniten tästä mieleen. Tuote on aivan oivallinen myös epämiellyttävien ja sinnikkäiden hajujen poistoon käsistä (kuten kala ja äyriäiset)! Pullonsuu ja korkki pitää muistaa putsata hyvin suolasta ennen tuotteen sulkemista.

Tämä on siis minun go to -tuote, kun kädet tarvitsee saada nopeasti edustavaan kuntoon tai kun haluan vain vähän hemmotella itseäni ja nauttia sen tuoksusta ja tuomasta käsien pehmeästä lopputuloksesta. Olen käyttänyt tätä säästellen ja enemmän vain "erityistilanteissa", sillä yhden pullon hinta pyörii muistaakseni n. 30 eurossa. Millä te hemmottelette käsiänne? :) 

Artdecon jälleenmyyjät löydät tuotteiden maahantuojan Aila Airon sivuilta.


Bonuksena suloinen ja ah, niin naisellinen, Artdeco huulipuna-avaimenperä! ♥ Huulet punaisiksi sitten tänään meidän naisten kunniaksi ladyt! ;)


*Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

8 kommenttia:

 1. Ah, tää tökötti on ihan taivaallista!! Se tuoksu on huumaavan ihana, ja kädet tuntuu ton jälkeen niiiin ihanilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, arvasin että muutkin ovat ihastuneet tän tuoksuun! Taivaallista tököttiä tosiaan :)

   Poista
 2. Oi, lueskelin tästä, jostain muualtakin. Pakko kokeilla joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tätä tosiaan taineet muutkin bloggaajat suositella. :) Glitz & Glamin Minna muistaakseni ainakin. Suosittelen kyllä kokeilemaan! :)

   Poista
 3. Tämä on minunkin hemmottelujuttuni, rakastan sitä tuoksua ja miltä kädet tuntuvat käytön jälkeen! Ihan parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tämä on kyllä ihan parhaimpia käsienhoitotuotteita mitä löytyy! Juuri sopiva hemmotteluun. ^_^

   Poista
 4. That keychain is a very cute looking one!

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...