13.6.2014

Yo-kynnet siskolle


Instagramissa minua seuraavat varmaan jo tietävätkin, että viime kuun lopussa juhlittiin rakkaan siskoni valmistumista ylioppilaaksi.  Ja kukapa muukaan ne upouuden lakkipään kynnet juhlakuntoon laittoi kuin minä, krhöhöm. :p Postauksen sisältönä kynsien lisäksi on vähän kuvia ja tunnelmia juhlista (varsinkin itse juhlakalusta).Itse kynsikuvat eivät valitettavasti olle tällä kertaa niin laadukkaita ja sävyt eivät toistu niisä oikein. En edelleenkään ole saanut aikaiseksi ostettua kunnon lamppuja kuvausta varten ja tein siskon kynnet myöhään illalla. Otettiin kyllä sitten aurinkoisena ylppäripäivänä vielä kuvia, kuten postauksen ensimmäinen kuva! :)

Sisko halusi väriä kynsiin mustan juhlapukunsa vastineeksi. Sävyt valitiin sopimaan asusteisiin ja meikkiin ja ne valittiin tarkoin :D Kaivelin lakkavaraston uumenista erillaisia liiloja, sinisiä ja turkooseja lakkoja, joista yhdessä valikoimme sitten tämän, "ei niin pienen" -setin. Ainakin omasta mielestäni valitsemamme sävykokonaisuus oli onnistunut. Lakkaukseen piti saada tyylikkyyttä, näyttävyyttä ja vähän blingiä myös tietenkin. ;) Lopputuloksena oli sitten tälläinen kokonaisuus. :)


Koska kynsilakkoja tuli käytettyä niin montaa erilaista, kuvasin ne tälläisinä setteinä per kynsimalli. Ensimmäisessä kuvassa keskisormien ja peukaloiden koristeluihin käytetyt lakat:

• Orly Decades of Dysfunction
• China Glaze Exquisite
• Zoya Dillon
• Zoya Aurora
• Essie Aruba Blue

Näihin kynsiin tuli ensin pohjaksi vaalea Orly Decades of Dysfunction, jonka jälkeen laitoin kerroksen pikakuivattavaa väliin ja sen jälkeen rajasin teipeillä keskisormiin suorat raidat ja peukaloihin kolmiot. Näihin rajauksiin töpöttelin sitten meikkisienen kulmalla pienet moniväriset liukuvärjäykset muilla värilakoilla.


Etusormet:
• Zoya Dillon
• OPI Can You Dig It?

Pohjalle kaksi kerrosta violettia turvalakkaani OPI CAn You Dig It?:ä. Turvalakalla tarkoitan sellaista jonka otan aina esiin, kun tarvitsen perus nättiä liilaa cremeä. Tällä ei voi mennä pieleen.Teipillä kolmiorajaukset + turkoosi Zoya Dillon.

Nimettömät:
• Deborah Lippmann  Boom Boom Pow
• Essie Mezmerised

Sininen essie mezmerised -cremelakka sai koristekseen oikeita kultahippuja DL Boom Boom Pow -lakkalla. :)

Pikkurillit:
• Viva la Diva Infinity
• kultaglitterseosta

Pikkurillit vuorattiin kokonaan kullalla, mutta näihin käytimme kokonaan epäaitoja kimaltavia hippusia. ;) Viva la Divan Infinity -glitterlakka ei ole kovin peittävää, mutta sitä kun levittää paksun kerroksen, saa juuri sopivan tahmean pohjan jolle kaataa irtoglitteriä. Kunnon kultaisen kimallekerroksen tasoittelin ensin painelemanna sormella ja sitten sinetöin glitterit parilla kerroksella pikakuivattavaa päällyslakkaa.


Koko asu ( nuo kengät!!! 


Sibelius-lukion uudet ylioppilaat saivat lakit päähänsä erityisen hienoissa puitteissa sillä ylioppilasjuhla pidettiin Helsingin yliopiston juhlasalissa ja saimme nauttia myös tietenkin taidokkaista esityksistä. Oli kuin olisimme päässeet ilmaiseen erityisen tunteelliseen konserttiin!


Onnellinen uusi ylioppilas!

Miriam opiskeli siis Sibelius-lukion musiikkilinjalla ja hän laulaa ja soittaa pianoa. Miriamille myönnettiin myös Pro Musica -mitali ja kunniakirja (neidin suureksi mutta erittäin iloiseksi yllätykseksi) tunnustuksena musiikillisesta lahjakkuudesta ja ahkerasta harrastuneisuudesta musiikkitoiminnassa. Pro Musica -mitalit myöntaa Koulujen Musiikinopettajat ry:n hallitus. Tuo mitali näkyy yllä olevassa kuvassa Miriamin rinnassa ja postauksen aivan ensimmäisessä kuvassa se riippuu lakin reunasta. Olen niin ylpeä isosisko että! Suuret onnittelut vielä rakas siskoseni! 

Miriamin tavoitteena nyt lukion jälkeen on ainakin jatkaa oman musiikin tekemistä ja aloittaa keikkailu bändinsä kanssa. Miriamin tekosia voi seurata Instagramissa @keltuma ja hänen Youtube-kanavallaan (jonne on tulossa lähipäivinä uutta sisältöä!).

Miriam Mekhane: Think - Aretha Franklin Cover at Ourvision 2013Sitten tietysti herkkukuvat! :D Kyllä oli tarjoilut kohdallaan näissä juhlissa. Nousee ihan vesikielelle vain katsellessa näitä kuvia. Oli mansikkamustikka-kermakakkua (laktoositon ja gluteeniton), kuorrutettua suklaakakkua ja suussasulavaa juustokakkua, tuulihattuja ja vaikka mitä! Nums ja noms!Suolaisesta pöydästä löytyi äidin salaisilla luottoresepteillä taiteillut suolaiset piirakat ja älyttömän ilmava ja maukas voilepäkakku, sekä juustoja, ruisleipää, graavilohta ja muuta. :) Juhla oli muutenkin todella onnistunut ja pilvisen aamun jälkeen meitä lämmittämään ilmestynyt aurinko oli kuin piste i:n päälle! :)


 Loppuun vähän sisaruskuvia, hih! 

Oli vähän kirkasta :p6 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän upeat kynnet, nyt sitten pitopöytää katsoessa alkoi tehdäkin herkkuja mieli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jonna! Haha, mullekin tuli tätä kirjoittaessa, mutta mentiikin onneksi ravintolaan vähän herkuttelemaan ;)

   Poista
 2. Ihania tunnelmakuvia juhlista! Ylppäreistä tulee edelleen sellainen kiva, nostalginen fiilis - siitäkin huolimatta että omista on öö... jo "muutama" vuosi. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! <3 ...Ylppärit ovat kyllä aina niin tunteita herättäviä. Kyllä minullakin oli pala kurkussa tuolla. :)

   Poista
 3. Niin kivat nuo kynnet! Paljon paremmat, kuin jotkut tylsät ja harmoniset yksiväriset olisivat olleet, ja tuntuivat sopivan siskosi persoonaan hyvin. Onnea uudelle ylioppilaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Pumpulipupu! Ihana kommentti ♥
   Minustakin nämä olivat juuri siskoni tyyliset (suunnittelimmekin niitä yhdessä) ja onnistuivatkin hyvin, kuten koko juhla!

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...