12.8.2010

Lollipop Striped


Orly Lollipop on ihana hempeän vaalea liila! Olen aivan ihastunut:) Sopii muuten todella hyvin varpaankynsiikin jos ei halua niin näkyvää lakkausta. Tulee tosi söpö fiilis:)


Koristelin lakkauksen kynsitarroilla ja koristeteipillä (striping tape). Nimettömiin lisäilin vielä strasseja. Tarrat esittelin tämän postauksen lopussa ja teipistä enemmän tässä.


Mielestäni todella kauniit ja yksinkertaiset mutta samalla suht näyttävät kynnet. Hopeateippi kiiltelee ihanasti:) Näistä kynsistä sain paljon kommentteja asiakkailta ja kolleegoilta. Sain myös itseni monta kertaa  kiinni vain katselemasta kynsiäni ja niiden kiiltelyä:P


Pidin näistä kynsistä paljon, mutta harmikseni teipit lähtivät irtoilemaan todella nopeasti. Tästä ovatkin monet valittaneet, mutta luulisin että minulla tähän vaikutti myös hullu työputkeni, joka kuluttaa lakkauksetkin paljon nopeammin kuin jos en olisi töissä. Joudun käyttämään käsiäni töissä todella paljon ja kynnet joutuvat hinkkaukseen. Mutta en usko että normikäytössäkään nämä pysyisivät ihan ilman mitään korjailemista montaa päivää. Tai en tiedä jos olisi joku tosi hyvä päällyslakka joka suojaisi.


Täytyy muuten sanoa, että nämä Orlyn Sweet Collectionin lakat mitkä minulla on, eivät ole pysyneet kauaa kynsissä:( Ihania pastellivärejä, mutta eivät ihan helppoja levittää ja sitten kun ne alkavat irtoilemaan niin ne irtoilevat isoina paloina, eivätkä vaan kulu vähän kärjistä niinkuin lakat yleensä. Tosin en voi sanoa että näin kävisi kaikille, koska tämä voi johtua myös aluslakastani, joka ei ilmeisesti sovi näiden kanssa. Ehkä näitä pitäsi sitten käyttää ilman aluslakkaa, koska varpaissa tämä Lollipop on pysynyt ihan normisti?

Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia näiden lakkojen tai teippien kanssa? Entä mitä piditte koristeluistani?

4 kommenttia:

 1. Aika paljon muistuttaa Charming Nailsin kynsiä kuten muutamat muut aiemmat koristelusi...muista mainita mistä olet nämä matkinut!

  http://charmingnails.blogspot.com/2010/04/luminous.html

  VastaaPoista
 2. Ai no onhan noissa samat tarrat näköjään käytössä, mutta en ole kyllä ennen tätä kommenttia tuota postausta lukenut, että sen takia en ole maininnut "matkimistani". Eikä nuo minusta edes ole samanlaiset kynnet.

  Tietenkin jos alan tänne jotain tietoisesti matkimaan laitan linkin alkuperäiseen postaukseen.

  VastaaPoista
 3. Oi ihanat! Erittäin sievät. :)

  Ja pakko sanoa tähän sellaista, että on kamalan vaikeaa nykyään enään tehdä minkäänlaisia lakkauksia ilman että ne muistuttavat jollain määrin jonkun toisen lakkauksia, sillä ei noita kynsien lakkaus tyylejä ja muitakaan ole niin miljoonia. :P Että on paha tietää milloin ketäkin "matkii". Mutta tietenkin jos on tietoisesti halunnut kokeilla samanlaista lakkausta niin asia on eri.

  VastaaPoista
 4. Marm: Kiitos:)
  Niinpä! En mä voi kuitenkaan koko nettiä selata läpi ennen kuin alan laittamaan kynsiä sen varalta, että onko joku jo tehnyt jotain saman tapaista! Kyllä mä kuitenkin fiiliksen ja materiaalien mukaan ne teen. Eli siis nämäkin kynnet tein niin, että halusin käyttää noita tarroja ja aloin sitten siitä rakentamaan että mitkäs sopis niiden kanssa.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...