25.2.2011

Pakkasenpurema

Taas on mennyt jo jonkin aikaa edellisestä postauksestani. Nyt on ilmeisesti meneillään jonkinlainen flunssa-aalto, joka on ainakin minuun iskenyt ja kunnolla. Olen ollut niin pahasti sängynpohjalla, että en ole  pystynyt edes kirjoittamaan postauksia tai lakkaamaan kynsiä:( Poikaystävänikin ihmetteli, että miten minulla ei ole lakkaa kynsissäni:D Kai se sitten jotain huomaa:)


Tämän lakkauksen tein ennen sairastumistani. Käytin uusista laatoistani m24:sta ja Konadin sinistä erikoislakkaa kuvioiden leimaamiseen. Pohjalla Julesia ja Dependin 221:stä töpöttelin vähän kärkiin ennen leimauksia. Päälle ripottelin hologrammistaglitteriä ja pari sinistä strassiakin laitoin.


Zoya Jules, Konad sininen erikoislakka, Depend 221 ja glitteriä

Minusta näistä kynsistä tuli sopivan viileävaikutelma tällä pakkassäällä ja samalla Julesin vaalea sävy oli jotenkin kivan keväinen. Mitä mieltä te olette?

Sairastamistani piristi kivasti Head2Toe tilaukseni saapuminen. Olin sopivasti kotona ottamassa sen vastaan, niin ei tarvinnut mennä postista hakemaan:) Eli seuraavaksi on siis lukija-arvonnan aika! Laitan arvonnan pystyyn heti, kun olen saanut kerättyä ja kuvattua kaikki mitä ajattelin teille palkintoon laittaa:)

11 kommenttia:

 1. jee arvonta! ja parasemisia sulle, mulla on onneks käyny sen verran hyvä tuuri etten (ainakaan vielä) oo sairastunut tohon ympärillä pyörivään flunssaan.. riskinä tosin on että sitku se tulee ni se tulee vähän liian vahvana :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikas lakkaus, tykkään ihan kympillä! Julesin sävy on tosiaan semmoinen lämmin hehku, jolla kylmän sininen saa hyvän kontrastin. Komeet!
  Ja pikaista paranemista sulle, toivotaan ettei tule jälkitauteja.

  VastaaPoista
 3. Keijju: Kiitos, yritetään parantua ja toivottavasti et saakaan tätä tautia:)

  VastaaPoista
 4. Helmisusi: Kiitos, munkin mielestä tää oli onnistunut värivalinta:) Toivotaan ettei tule:)

  VastaaPoista
 5. ihanat on :) Paranemisiin , voimii :) Mikä se arvonta juttu on? :D

  VastaaPoista
 6. Vilkku: Kiitos:) Järjestän pienen arvonnan lukijoilleni. Palkintona on kynsitarvikkeita:)

  VastaaPoista
 7. oot yhdistellyt ihania värejä!! erilaisia, mutta tosi hyvin sopii yhteen :)

  VastaaPoista
 8. Täältä blogistasi löytyi vaikka mitä ihania koristeluja. =)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...