5.2.2011

Depend Cracked Effect ja muita ostoksia

 Kävin keskiviikkona Kicksissä...

...ja sorruin. Olin vähän ajatellut että en lähtisi mukaan tähän crackle lakkailuun, mutta kun näin nämä Dependin pikkuiset värikkäät pullot ajattelin, että kai sitä voisi kuitenkin vähän kokeilla :P Ostin myös  lisää kynsilakanpoistoainetta, käsivoidetta ja yhden Snowcrystal-lakan. Dr. Hauschka tuotteet ja Snowcrystallit olivat tarjouksessa Kicks Club-kortilla.

Depend 5003, 5005, 5002 ja 5000

Kokeilin näitä nopeasti erilaisten lakkojen päälle:

Huomaa että en ole ennen kokeilut cracklelakkoja, kun halkeilut ovat noin epätasaisia. Nämä lakat alkavat halkeilemaan todella nopeasti. Eli suunnileen yhdellä vedolla pitäisi onnistua saamaan sopiva lakan paksuus...

Tässä vielä Snowcrystal 443:
Näitä lakkoja oli tarjouksessa pieni kulhollinen kassalla. Alkuperäinen hintahan näillä on 8€, mutta tämän sain 5,60€. Ostin myös uudestaan Dr. Hauschkan käsivoiteen, josta kirjoitin jo kokemuksia tässä tekstissä. Huomasin sen loputtua että kaipasin sen tehoa ja muilla voiteilla, joita minulla on, ei saanut yhtä hyvää tulosta Joten ostin sitä lisää, vaikka en pitänytkään sen hajusta. Toisaalta ensimmäisen putelon loputtua olin jo tottunut hajuun/tuoksuun eikä se oikeastaan häiritse enää yhtään. Dr. Hauschka-tuotteet ovat Clubitarjouksessa -25% 15.2 asti Kickseissä.

Tuo Quick and Easy (osuva nimi muuten) kynsilakanpoistoaine on muuten lemppariani. Se on asetonitonta, mutta ei kyllä varmaankaan silti kovin hellävaraista ja se ei sisällä oljyjä tai muutakaan ylimääräistä ja on tehokas. Kynsien lakkaamisessa inhottavin asia on varmaan lakkojen poistaminen, enkä jaksa kuluttaa siihen paljoa aikaa. En myöskään halua aina pestä käsiäni sen jälkeen kun olen poistanut lakat. Monista poistoaineista jää todella öljyinen pinta kynsiin ja jos tälläisen päälle laittaa lakkaa niin lakkaus ei vaan pysy.  No tämän tuotteen löydettyäni on elämäni helpottunut huomattavasti:D Se on myös tarpeeksi tehokasta glitter-lakkojen poistoon. Inci on lyhyt ja ytimekäs:
Ethyl Acetate, Isopropyl, Alcohol, Aqua. Ei muita aineita.


Minun piti postata uusista Zoya-lakoistani ensin, mutta ajattelin että tämä on kiireellisempi, jos joku haluaa käydä ostamassa noita lakkoja ennen kuin ne loppuvat Kicksistä! Zoyista sitten seuraavaksi:)

4 kommenttia:

 1. Kivat ostokset :) Pitäisikin taas yrittää käydä Kicsissä...

  -Nea-

  VastaaPoista
 2. Nea: Kannattaa käydä, vaikka onhan se lompakolle vähän vaarallista:P

  VastaaPoista
 3. Mäki sain lahjaks just tuolta Kicksistä 2 crackle lakkaa, yks mini pullo (pinkki) ja yks normi pullo (valkone). Ilahduin IKIHYVIKSI!!

  VastaaPoista
 4. KarzU: Oi, kivoja lahjoja oot saanu:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...