20.10.2010

Kosteutusta

Talvi tulee ja iho kuivuu sitä enemmän mitä ilma kylmenee. Ajattelin tässä jakaa kokemuksia parista tuotteesta, jotka ovat olleet minulla nyt lähiaikoina käytössä:

Kyseessä ovat siis Lidlin Iseree silmänympärysvoide ja Dr.Hauschan (jonka nimi aina jaksaa hauskuuttaa minua) käsivoide.

Tässä kuvaa ja Dr.Hauschan Inci:

Dr. Hauscka käsivoide tulee siis tuollaisessa 50ml alumiinisessa putkilossa, jollaista käytetään useasti apteekkituotteiden pakkauksissa.  Ei siis jousta hyvin eli ei kannata heittää laukkuun sellaisenaan, jos ei halua ottaa sitä riskiä, että siihen syntyy ikäviä reikiä (niinkuin minulle käy aina bebanthenin kanssa). Kuvassa olevaa voidetta on jo käytetty pari viikkoa, joten se ei ole täynnä.


Voide itsessään on tuollaista kellertävää ja nopeasti imeytyvää. Sen "tuoksu" on erittäin yrttinen, vähän sitrusmainen, enkä itse oikein pidä siitä. Varsinkin kun tuoksu on suhteellisen voimakas ja kuitenkin ostin tuotteen sitä varten, että voisin pitää sitä mukana ja lisäillä esim. bussissa, mutta enhän minä nyt kehtaa käyttää sitä, jos vieressä istuja ei välttämättä halua haistella sellaista työmatkallaan...
Tuotteen toimivuudesta täytyy kyllä sanoa että olen tyytyväinen. Kädet tuntuvat kosteutetuilta pitkään ja voide oikeasti imeytyy käsiin. Tämän kanssa ei käy niinkuin useiden muiden tuotteiden, että vaikka olisi yli puoli tuntia sitten rasvannut kädet, niin sitten kun koskee veteen, tuntee oikein kuinka käsistä liukenee sellainen kalvo voidetta pois. Dr.Hauschan kanssa ei tapahdu mitään tälläistä, vaan iho on oikeasti kosteutettu. Täytyy varmaan vaan siirtää tämä enemmän yökäyttöön tuoksun vuoksi.
Voide tuntuukin jotenki erilaiselta levittyessään, kuin ennen käyttämäni tuotteet. Siinä vaiheessa kun se on melkein imeytynyt se tuntuu vähän sellaiselta rakeiselta ja vähän tahmaiselta, kuin olisit koskenut jokin aika sitten johonkin sokeriseen. Tämä tunne menee kyllä nopeasti pois, kun rasva on imeytynyt kokonaan.


Iseree Eye Contour Cream 15ml on pakattu pieneen muoviseen tuubiin, jonka kapean suuaukon avulla on helppo annostella sopivan pieni määrä voidetta silmänympärysiholle.

Voide ei sisällä hajusteita ja se haiseekin perusrasvalle eli ei voimakkaasti oikein millekään. Tätä on helppo levittää ja se imeytyy täysin parissa minuutissa. Toimivuudesta en osaa sen enempää sanoa, kuin että kyllä se kosteuttaa ihan kivasti, mutta mitään mullistavaa se ei kyllä tee. Toisaalta se ei myöskään tee mitään huonoakaan, nimittäin se ei myöskään ärsytä yleensä herkkkiä silmiäni yhtään, mikä on todella hyvä. Tuote ei toisaalta jätä iholle sellaista ihan rauhoittavaa tunnetta, kuten ennen käyttämäni Cliniquen all about eyes. En ole käyttänyt tätä kovin säännöllisesti, joten en osaa pitkäaikaisvaikutuksista sanoa. Sillä n.3 eurolla, mitä tämä muistaakseni maksoi, ei kyllä yhtään huono tuote!

Tässä vielä Inci, joka sisältääkin kaikenlaista:

Onko teillä kokemuksia näistä tai muista Dr.Hauschan tai Isereen tuotteista? Oletteko olleet tyytyväisiä?
-

2 kommenttia:

  1. Tykkään myös tosi paljon Lidlin Iseree Eye Contour Cream silmänympärysvoiteesta. Mulla on se kyllä tällä hetkellä loppu. Kävi Lidlis katsomas, että löytyiskö sitä vielä, mutta se on poistunu valikoimasta. Harmittaa, kun en oo löytäny mistään yhtä hyvää ja edullista tuotetta. Sattuisitko tuntemaan ketään tuttua jolla sattuis oleen sattumalta ylimääräinen tai on sitä ostanut eikä koe sitä tarvitsemansa ja haluais siitä luopua? Niin ja jos on muita hyviä kokemuksia silmänympärysvoiteista joita vois suositella.

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...