19.10.2010

Kynsitatuoinnit ja ParaDo


Esittelen tässä nyt Tokiosta ostamani ParaDo-lakan ja Viva La Nails:n perhoskynsitatuoinit.

ParaDo PK31 on ihana "likaisen" tumma pinkki jellymäinen lakka, jossa on paljon kultaista shimmeriä ja jonkin verran hiukan isompia hopeisia hileitä. Shimmer saa lakan vivahtamaan oransiin päin jos on tarpeeksi valoa. Niin ihana lakka! Pullokin muistuttaa söpösti tikkaria:) Huonoja puolia tosin on lakan läpikuultavuus. Kuvassa kaikissa kynsissä on vähintään 3 kerrosta, joissain neljä. Oikeastaan olisi parasta laittaa neljä ohutta kerrosta, mutta yritin päästä helpolla:P Kokeilen varmaan ensi kerralla kerrostaa tätä jonkin toisen lakan päälle, koska tällä tavalla lakka loppuu nopeasti :(


Sitten tatuointeja testailemaan. Viva La Nails:n kynsitatuoinnit/ water decals tulevat tuon näköisissä pakkauksissa. Tässä kyseessä olevassa on 30 eriväristä ja kokoista perhosta. Eli jos haluaa joka kynteen erivärisen perhosen niin näillä saisi tehtyä 3 lakkausta. Eli siis arkista valitaan tatuoinnit joita halutaan käyttää. Leikataan ne irti ja pidetään veden alla pari sekuntia. Sen jälkeen kuva irroitetaan kevyesti hieromalla se sormeen irti arkista. Itse kiinnitän sen tämän jälkeen rullaavalla liikkeellä suoraan sormesta kynteen.


Tatuoinnit ovat muovikelmun alla suojassa. Se kannattaa muistaa poistaa ennen valitsemasi tatuoinnin kastelemista. Muuten tatuointi tarttuu kelmuun kiinni etkä saa sitä enää siirrettyä kynteen! Itse onnistuin tietenkin sähläämään yhden perhosen näin:( 

Päälle vielä päällyslakkaa ja tadaa tässä lopputulos:


Mitä mieltä olette? Itse pidän kovasti näistä tatuoinneista. Paljon nätimmän näköisiä kuin tarrat joista usein jää läpinäkyväosa näkyviin. Tatuoitien reunat eivät tunnu ollenkaan niin kuin tarrojen, tuntuu siltä kuin olisi pelkkä lakkakerros kynnellä. Oletteko te testanneet tatuointeja? 

4 kommenttia:

  1. Tatuoinnit ovat kyllä tosi herkullisen näköisiä tuon lakan kanssa! Lakka etenkin on jotain todella kaunista, värisävy on ihana.

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Ja niinpä! Toi lakka on niin ihana! Harmi vaan ettei sitä saa sit oikein enää lisää:(

    VastaaPoista
  3. deam tosi siistit kynnet!!

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...