19.10.2010

Kauneusmessuilta 2010

Tälläistä tarttui kauneusmessuilta mukaan tällä kertaa :

Koruja, nail art-lakkoja, nail art-kynä (paketti vieressä), kaiken näköisiä kynsikoristeita, pari fimoputkea ja vartalovoi.

Joitain kynsikoristeita hieman lähempää ja ilman kantta:

 Erivärisiä playboy-pupuja, mikrohelmiä, kangaskukkia, pieniä muovisia kilppareita, keraamisisa ruusuja ja swarovski kristalleja.
Tästä en tiedä miksi tätä kutsua, mutta tälläisen pätkän ihanasti hologrammin väreissä kimaltelevaa sinistä sydänkuosia otin myös mukaan:

Nail art-lakkoja ja koristeita esittelen myöhemmin vielä lisää.

Ziaja Olive body butter:

Tutustuin messuilla myös ensimmäistä kertaa Ziaja päivittäiskosmetiikkasarjaan ja testailujen jälkeen päädyin tähän oliivi vartalovoihin tuoksun perusteella. Kaikki testaamaani vartalovoit imeytyivät nopeasti eivätkä jättäneet tahmeaa tunnetta iholle. Messuilla tämä kustansi n.6€, mutta ainakin evestore.fi:ssä näyttäisi hintaa olevan 9,95€. Olen todella tyytyväinen tähän ostokseen tähän mennessä. Se kosteuttaa ihanasti, on helppo levittää ja tuoksuu hyvältä. Tuoksu on mieto ja ihanan raikas, ei mielestäni niinkään oliivinen, vaan itselleni tulee ensimmäisenä mieleen päärynä. Pidän myös siitä, että tuote sisältää omega 3 ja 6-rasvahappoja ja E-vitamiinia. Ziajasta voit lukea enemmän täältä.

Ette ikinä arvaa miten onnistuin sähläämään kameran kanssa nuo messut! Olin lataillut suoraan kortilta kuvia koneelle edellisenä päivänä ja unohtanut laittaa sen takaisin kameraan! Eipä siis tullut hirveesti kuvia otettua messuilta:( Olin suunnitellut ihan erilaista postausta tänne, mutta valitettavasti se ei nyt onnistu...

 Olitteko te messuilla tänä vuonna? Löysittekö jonkin ihanan uuden tuotteen/tuotteita? Onko muilla minkälaista kokemusta Ziajan tuoteista? Oletteko tykänneet?


2 kommenttia:

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...