9.10.2010

Ensimmäinen 3D koristeluyritys

No niin, eli nyt sitten kokeilin ensimmäisen kerran niitä 3D akryyli koristelutarvikkeita, jotka hankin Tokion matkalta:

Tuollaisia sydämiä sitten yritin muotoilla siitä massasta nimettömiin ja peukaloihin. Täytyy sanoa ettei mitään helppoa hommaa! Siihen täytyy vain opetella virheiden kautta ja se neste haisee tosi pahalle! Kannattaa kyllä varmistaa hyvä ilmanvaihto ja käyttää hengityssuojainta, sillä sellasta myrkkyä se kyllä on.
Peukalo:

Tuo massa kuivuu tosi nopeasti (tai sitten oon vaan hidas;P) ja oli vaikeaa ehtiä muotoilla sillä mun pikku pensselillä sydän ennen kuin se kovettui kivikovaksi. Toiseksi se neste on kuitenkin sellaista, että se liuottaa kynsilakkaa ja jos pensselillä osui lakkaan, niin sitä levisi sitten kanssa siihen akryyliin...


Pohjana OPI Can You Dig It? ja pallot painelin nuppineulanpäällä Orly Lollipopilla.

Eli tässä vielä muistutuksena kuva
välineistä:

Minulta pyydettiin silloin matkalla ottamaan kuvia jostain Japanin "kynsitaivaasta". Ongelmana oli se, että useimmissa noissa paikoissa ei saanut kuvata. Tämä ei nyt siis ihan sitä ole, mutta otin vähän kuvia tuosta kynsitarvikehyllystä, josta ostin nämä tarvikkeet:


 Eli kyseessä on siis Ikebukuron Sunshine City ostoskeskuksen Shop In, jossa oli pari taivaallista kynsihyllyä:P


Sieltä olisi voinu ihan oman UV-lamppu setinkin kotiuttaa ja tuossa ylemmällä hyllyllä on noita akryyli- ja geelitarvikkeita.

Yksityiskohtaisia ohjeitakin hyllyiltä löytyi:)

Oletteko te koskaan kokeilleet koristelua akryyleillä? Jos olette niin miten on sujunut? Vinkkejä? Jos ette, niin haluaisitteko? Itse haluaisin ensin joitain kirkkaamman värisiä jauheita ja kunnon pensselin, niin sitten voisin innostua ennemmän näitä tekemään...

6 kommenttia:

 1. Ahhh i want a kit like this toooo :D

  I really like it, very cute nails :)

  VastaaPoista
 2. ^Oh, thank you so much:)
  Yeah, the kit is very cool but it was so hard to get started and learn the technique... And the liquid smells so bad too:D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat ja hyvin onnistuneet kynnet! :)
  Mielenkiinnosta kysyn, että minkä hintasta tuolla tokiossa oli suositut kynsilakka merkit, esim. opi ja china glaze? niinkun euroissa siis :)

  VastaaPoista
 4. ^Kiitos paljon:) Kyllä mulla on tossa vielä paljon opettelemista...:)

  Siellä oli ulkomaiset lakat suunnilleen saman hintaisia kuin täälläkin. China Glazeä en muista nähneeni. Jos muistan oikein niin ainakin yhdessä paikassa mistä katsoin OPI oli jopa n.18-19e. Eli niitä merkkejä ei kyllä kannata lähteä shoppailemaan... :( Mutta japanilaisia merkkejä oli kyllä sitten hyvä valikoima:)

  VastaaPoista
 5. onks toi sun omat kynnet vai omistaks tipit tai jtn?

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...