30.9.2010

Viva La Nails samplepaketti


Tilasin Viva La Nails:n samplepaketin bloggaajille:

Monet ovat varmasti nähneet tämän jo monissa muissa blogeissa, mutta tässä on mitä minun pakettini sisälsi:) Olen ymmärtänyt etteivät kakki paketit sisällä täysin samoja tuotteita? No tämä on kutenkin siis tälläinen bloggaajille tarkoitettu tarjouspaketti, jonka voi kotiuttaa postikulujen hinnalla. Ihanaa että pääsee testaamaan näitä tuotteita näin edullisesti! Olenkin jo jonkin aikaa silmäillyt tuota Viva La Nails sivustoa ja himoinnut päästä itsekin jotain kokeilemaan:P 

Tässä vähän lähikuvaa tuotteista:

Pieniä kukkia, erimuotoisia metallisia hileitä, simpukkamurskaa, sydämiä, palloja....

Flitteriä ja harmaita pikku, pikku helmiä (nää on mun lemppareita!)


Kynsitarroja ja -tatuointeja (water decals). Tatuointeja olen niin odottanut päästä kokeilemaan :D

Ainut miinuspuoli tässä paketissa oli se, että pinkkihilepussi oli päässyt vuotamaan ja niitä hileitä oli sitten joka paikassa! Sain kirjaimellisesti imuroida pöytää ja vaatteitani. Tämän verran sain pelastettua kirjekuoresta, pöydältä ja muiden pussien saumoista purkkiin:

Vähän tuo flitterikin oli vuotanut noista pussien reunoista, niin sitäkin on tuonne purkkiin siis joutunut jonkin verran. Kuoressa oli myös kaksi ilmareikää, joista tuli jo ennen kuin avasin sen ulos noita hileitä:


Ongelma noissa pusseissa on se että ne on vain taitettu ja liimattu kiinni mutta ei ihan reunoihin asti ja nuo jotkin hileet ovat niin minejä, että ne pääsevät ihan pienimmistäkin reijistä hivuttautumaan postin kovassa käsittelyssä. Minigrip-pussit olisivat käytännöllisempiä vaikkakaan eivät yhtä söpöjä, koska ne saa kiinni ihan millilteen... Mutta en valita, koska tämä oli vain näytepakkaus eikä oikea tilaus:) Tuo kirjekuori lähetettiin minulle muuten kirjattuna kirjeenä eli se piti käydä hakemassa sen ilmoituslapun ja henkkareiden kanssa postista. Ei ainakaan voi mennä väärään osoitteeseen!

Tuolta Viva La Nails:n sivuílta löytyy joitain varsin mielenkiintoisia tuotteita. Minua esimerkiksi himoittaisivat erityisesti nuo värilliset akryylijauheet, dazzling sticker tape (en tiedä miksi sitä kannattaisi kutsua suomeksi) ja kankaiset pikku kukat :) No jos sitä sitten vaikka ensi palkasta:P

Onko teillä kokemusta kyseisestä kaupasta? Oletteko tykänneet? Mitä te haluaisitte päästä testaamaan? Minun mielestä ainakin tosi laadukkaita tuotteita hyvän hintaan ja paljon erikoisuuksia:)

-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...