8.9.2010

Paras ranskalaistippi-lakka ikinä!


Blogger on jostain syystä vammannut aina kun olen yrittänyt ladata tämän postauksen kuvia ja rajallisen aikani vuoksi en ole ehtinyt säätämään kauempaa niiden kanssa, mutta nyt pääsen viimeinkin hehkuttamaan teille tätä ihanaa lakkaa! Tämä lakka on siis on mielestäni täydellinen tipin tekemiseen ja säästää paljon aikaa ja vaivaa :)


edestä

Ostin tämän 7 elevenistä Tokiosta. Etupuolella lukee (pinkit tekstit): "kantan furentsineiru" eli helppo ranskalainen lakkaus. Pitää todellakin paikkansa! Lakkaa oli luonnollisesti saatavana myös ainakin valkoisena.

takaa
  Takapuolella vaiheittaiset ohjeet ja inci. En oikeasti ole varma missä tässä lukee valmistajan nimi:( Mutta tuossa puhelinnumeron edessä on teksti "paradou kasutamaa sentaa" joten oletan että Paradou on valmistaja.

Ideana tässä on vain niinkin yksikertainen juttu kuin siveltimen muoto, mutta se juuri tekee tästä niin helpon käyttää kun se on suunniteltu erityisesti vain tipin lakkkaamiseen.


sivellin läheltä

Ideana on vain tehdä pari pystysuuntaista vetoa siveltmellä sen muotoa hyväksi käyttäen, eli kynnen toista sivua lakatessa sivellin täytyy kääntää ympäri niin että sen kaari vastaa tipin muotoa: sitten vain vedetään siveltimellä kärkeä kohti

lakkaa tarvitsee pari kerrosta Kynnet: alla koko kynnellä Dependin ihanaa 136:sta, tipit SV01, päällä vielä AC-Ned-23 hilelakkaa ja päällyslakka :45 seconds.

käytetyt tuotteet
No mitä pidätte? Tämä lakkaus oli todellakin paljon nopeampi tehdä kuin esim. tämä postaus;P Harmittaa kun näitä ei varmaan saa muualta kuin Japanista:(
saman merkkisen kynsilakanpoistoaineen kanssa


 

3 kommenttia:

  1. Onpa kätevästi muotoiltu sivellin, mur miksei ole täällä tuollaisia ;<! Ja kaunis ranskis, tykkään :). Simppeli mutta tyylikäs.

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Miksei täällä ole niitä?!:( Ja kiitos:) Munki mielestä toi oli tosi kiva lakkaus. Varsinkin kun noi hileet tosta hilelakasta kiilteli ihanasti valossa, mikä ei kyllä kuvissa näy:(

    VastaaPoista
  3. Kätevää! olispa noita täälläkin :)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...