25.9.2010

Blogipalkinto


Sain ensimmäisen blogipalkintoni/tunnustuksen Marmilta :)


Kiitos tämä oli ihana tunnustus joka pisti hymyn huulille:)

Eli ideana tässä palkinnossa on tämän saatuaan kertoa itsestään 7 asiaa. Sen jälkeen antaa palkinto seitsemälle bloggaajalle eteenpäin. Huh, tästä tulee suht vaikeata:P
Marm kirjoitti blogistani: - Suloisia ja kauniita lakkauksia täynnä oleva blogi. Hyviä ideoita jakava.
...kivasti sanottu:)

Mutta siis:
1. Minulla oli vielä noin puolitoista vuotta sitten ihan hirveän huonossa kunnossa olevat kynnet tai no ainakin kynsinauhat. Minulla oli tapana nyppiä ja repiä niitä aina kun oli tylsää tai ajattelin jotain intensiivisesti. En lakannut kynsiä juuri koskaan.
2. Olen hurahtanut aasialaisiin draamasarjoihin varsinkin japanilaisiin ja joihinkin korealaisiin. Lempisivuni suoraan netistä katsomiseen on http://www.dramacrazy.net viimeisin sarja jonka katsoin oli
Himitsu no hanazono
3. En katso TV:tä muulloin kuin kylässä
4. Olen piskellut japania 2vuotta.
5. Olen laiska. Piste. :P
6. Monesti kun innostun jostain asiasta niin hurahdan siihen kunnolla. Esim. aloitin katsomaan animea ja japanilaisia draamasarjoja --> aloin opiskelemaan japania ja matkustin sinne ja haluasin päästä vaihto-oppilaaksi Japaniin. Aloitin lakkaamaan kynsiä -->  haluan koko ajan keksiä uusia koristeluja ja luen kynsiin liittyviä blogeja, metsästän nettikauppoja jne. ja aloitin pitämään myös omaa blogia :D
7. Aaaah! Mitä vielä? Niin! Rakastan ruokaa! Varsinkin aasialaista (yllätys:P) sushi<3

Sitten haluasin antaa tämän palkinnon eteenpäin vaikka kuinka monelle ihanalle bloggaajalle, mutta melkein kaikki ovat sen ilmeisesti jo saaneet.... No listaan nyt tähän joitain lukemistani blogeista, joilla ei ainakaan vielä ole näkynyt tätä palkintoa blogissaan:

1. Piece Of Panda : Pirteä maanläheinen blogi, kosmetiikkaa, tuotearvosteluja, ostoksia ja muuta kivaa:) Pandalla on ihana kirjoitustyyli!
2. Todella upeeta: Ihania lakkauksia, vinkkejä meikkeihin ja kosmetiikkaan, kivoja kirppiksiä.
3. Pieni nutturapää: Omien sanojensa mukaan kosmetiikan suurkuluttajan blogi, jossa paljon hyviä tuotearvosteluja, vinkkejä ja tietoa eri nettikauppoista! Kannattaa kurkata:)
4. Pieni Kynsiblogi: Tämä blogi on valitettavasti nyt tauolla, mutta se sisältää aivan täydellisen ihania ja yksityiskohtaisia lakkauksia!
5. Shine on me: Pirteä blogi, jossa ihania värikkäitä lakkauksia:)

En nyt keksi enempää ja on muutenkin kiire töihin niin nämä jäävät nyt tähän... 

2 kommenttia:

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...