9.9.2010

Ostoksia Tokiosta (2)Toisen lomaviikon ostoksien esittelyä. La magie 3D Kit kynsien 3D-koristeluun ja Koji Dolly Wink 04 "mattoburakku" -lakka Ikebukuron Sunshine City ostoskeskuksen Shop In:stä. Pinkki ParaDo PK31 lakka on taas 7 elevenistä.

pakkauksen takapuoli

Akryylineste, sivellin ja 3 eriväristä jauhetta, vaikka ne näyttävätkin mielestäni melkein valkosilta kaikki, ainakin noissa purkeissa. Toivottavasti ne näyttäsivät vähän erilaisilta sitten nesteen kanssa. Olisin halunnut kirkkaampia värejä, mutta sillä hetkellä ei ollut muita pakkauksia enää jäljellä :(


Dolly Wink lakka

 Dolly Winkin pakkaus ja pullo ovat aivan uskomattoman söpöjä!Näissä lakoissa oli aivan ihania sävyjä ja nyt harmittaa etten ostanut kuin vain yhden. Tässä on paketin takana ollut Kojin kotisivu ja yritän selvittää josko sieltä voisi tilata myös ulkomaille!

meikkejä "apteekista"
Coffret Do'R pohja
Coffret Do'R huulikiilto 05, Kanebo Kate eyeliner pencil BK ja MFC PK-02 luomiväri kolmikko. Japanissa on sellaisia pieniä kauppoja joissa myydään kauneus-, hygienia-, hius- ja apteekkituotteita samassa paikassa. Ne ovat auki myöhempään kuin esim. ostoskeskukset, enkä oikein tiedä pitäisikö niitä kutsua apteekeiksi vai joksikin muuksi. :D No jokatapauksesa nämä on siis ostettu sellaisista.

Kanebon eyeliner-kynä on tosi kätevä kun sen saa rullattua pohjasta esille ja pois, joten erillistä korkkia ei tarvita. Coffret Do'R on Kanebon alainen brändi. En ole aikaisemmin mielestäni kuullut tästä, enkä oikein tiedä myydänkö näitä vain aasiassa? Tosi ihana huulikiilto. Huulet tuntuvat erittäin kosteutetuilta todella pitkään, eivätkä yhtään tahmaisilta. Omassani on ihanaa kultaista shimmeriä.

ostin myös uuden meikkilaukun

Tässä vielä pläjäys asusteita:

Vasemmalta ylhäältä lähtien: kerä usamimejä, eli tuollaisia huiveja/pantoja joiden sisällä on rautalanka niin niiden päät voi laittaa sojoittamaan "pupunkorvien"  tavoin, vaaleanpunainen rusettiponnari, kukkahius/vaatesomiste, kaulakoruja, korvakoruja ja tuo ison muhkean pompulan näköinen on käsikoru:)

Täytyy kyllä sanoa että Tokion matka todella inspiroi minua panostamaan enemmän yksityiskohtiin, uusiin yhdistelmiin ja innostumaan vielä enemmän kauneudesta :P

2 kommenttia:

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...