19.9.2010

Flower Dolly


Dolly Wink on aivan ihanan pigmenttistä ja hyvälaatuista! Ja siinä on hyvä sivellin, vähän niinkuin mini OPI sivellin, eli sellainen "lättänä". Näiden tippien lakkaukseen meni vai yksi kerros ja tulos oli näin peittävä! Tämä lakka on itseasiassa matta, ainakin nimensä mukaan Ei se mielestäni kovin matalta näyttänyt, mutta ei kyllä niin kiiltävältäkään. Näissä kuvissahan on päällyslakka, joten mattaisuudesta ei ole tietoakaan. Idean tähän lakkaukseen sain tästä Vivid Dolly promokuvasta tai no oikeastaan idean käyttää kirkkaita värejä mustan tipin kanssa...


Keltaisten ( ja sitten myös punaisten) kukkien maalaminen akryyliväreillä taas lähti noista korviksista:)
Ostin vähän aikaa sitten aryylivärisetin Clas Ohlsonilta ja piti päästä kokeilemaan. Sen ainakin huomasin kantapään kautta, että vaikka akryylivärit ovat vesiliukoisia, niin ei niitä saa enää pestyä kynsistä kuin vaan ihan parin sekunnin päästä maalaamisesta. Sen jälkeen ne ovat jämähtäneet kiinni jostain syystä.


Huomasin muuten että Ichibankaon sivuilta voi tilata näitä ihania lakkoja! Dolly Wink on siellä "Other" linkin alla niin en ollut huomannut. Ichibankaosta saa kaikenlaista ihanaa japanilaista kosmetiikkaa tilattua. Hinnat vain vähän hirvittävät. Esimerkiksi Dolly Wink lakat maksavat siellä 1100 yeniä, kun itse maksoin tuosta muistaakseni 550yen. Eli kirjaimellisesti kaksinkertaiset hinnat. Toisaalta hintaan sisältyy valmiiksi PayPal lisä ja postikulut. Eli ihan hyvä jos aikoo tilata vain yhden tuotteen, mutta eikö sitten joudu maksamaan monta kertaa toimituksesta jos tilaa monta tuotetta? En siis itse ole vielä kertaakaan tilannut tuolta, mutta ilmeisesti se on ihan luotettava sivusto.

-

2 kommenttia:

  1. Hauskat. :) Heh. Käyppäs muuten kurkkaamassa minun blogini. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Kävinpäs kurkkaamassa, mukava yllätys:) Nyt vaan miettimään mitä paljastais itsestä;P

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...