28.9.2010

IDK ja fimopalat


Jej, pääsin vihdoin testaamaan fimoja, kun ostin pari pussia kokeiluun Sonnelta:Laitoin kaikki fimot tuollaiseen pikku purkkiin ja ne näyttää niin
syötävän söpöiltä siinä! :DOli pakko päästä heti kokeilemaan ja tein sitten tälläisen lakkauksen, koska olin halunnut jo pitkään käyttää tuota China Glazen IDK:ta.
Auringon valossa (vähän pilvistä)


Fimopalat ovat todella ohuita! En oleviitsinyt tilata niitä aikaisemmin koska olen aina luullut niiden olevan paksumpia, mutta ne ovat ihanan joustavia niin niitä saa muotoiltua kynnen kaarevuuden mukaan:)

Kirkkaassa lampunvalossa
Tällä kertaa sain otettua vähän parempia kuvia tuosta holoefektistä. Olisin jo kauan aikasemmin halunnut esitellö tuon IDK:n, mutta silloin ei tullut tarpeeksi hyviä kuvia niin ei olisi ollut mitään järkeä. Eli tässä nyt vielä IDK yksinään:

pilvisenä päivänä ikkunan ja lampun alla
Eli ylempi on uudempi kuva ja alempi vanha, jossa näkyy enemmän miltä IDK näyttää kun ei ole kunnon valaistusta. Huomaa myös hyvin miten ennen oli paljon pitemmät kynnet kuin nykyään:( Syytän tästä Nail Tekin sopimattomuutta kynsilleni. Eli siis vanhemmassa kuvassa olen käyttänyt Trindin Nail Repairia ja ylemmässä Nail Tek Foundation III:sta... Nail Tek vain tekee kynsistäni liian kovat ja joustamattomat, joka sitten työstäni johtuen kostautuu kynsien lohkeilemisella. Täytyy palata Trindiin tai kokeilla jotain muuta... Olisiko jotain hyviä suosituksia?

6 kommenttia:

 1. Kiitos:) Vähän ensin epäilytti tuon liilanhololakan ja omppujen yhdistäminen:P

  VastaaPoista
 2. Minusta ainakin sopii hienosti lila ja omput, lilahan on vähän semmonen syksyn väri ja omput tietty kuuluu syksyyn. ;)

  VastaaPoista
 3. ^heh, niinhän se on :D Hyvä että muidenkin mielestä sopii:)

  VastaaPoista
 4. the little apple is adorable

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...